Gönderen Konu: Yarışmaya hazır mısınız? Laptop Ödüllü Orienteering 2010  (Okunma sayısı 4010 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Erzurum, Şanlıurfa ve Antalya illerinde 1 haftadır ProWebLabs temsilcileri ile birlikte çalışmalar yapıyoruz. Aşağıdaki soruları özenle hazırladık ve herbir 4 mısralık özel şiirler sizlere bir yerleri tarif ediyor. Her kent için aynı şiirler geçerlidir. Bu şiirlerin belirttiği yerleri bulduğunuzda bir Türk bayrağı ve içine sarılı "ProWebLabs ile laptop kazandınız" yazılı (bir takım özel kodlar barındıran barkod var) kağıdı bulacaksınız. Bunları bize gönderdiğinizde ise laptop adresinize postalanacaktır. Şu anda 7 kentte düzenlediğimiz yarışmada bayrağı ve yazıyı bularak kağıt üzerindeki kodu Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine yazıp gönderen ve ardından da bizim kendisine vereceğimiz adresimize bayrağı ve kağıdı gönderen kişiye laptopumuzu hemen gönderiyoruz. Bu yarışmada hız çok önemlidir. Zira 7 kentteki bayrakları ve kağıtları bulan ilk kişi laptopun sahibi olacaktır. Diğer 6 yarışmacıya da birer MP4 player hediye ediyoruz. Böylelikle onların da gönüllerini alacağız.

Önemli olan şiirlerin barındırdığı şifreleri çözmenizdir. Bunları çözdüğünüzde yaşadığınız kentte bir alana ulaşacaksınız. Kısa bir aramadan sonra gördüğünüz en büyük ağaca doğru gidin ve ağacın boşluklarını yoklayın. Yarışmanın şiirlerini nasıl yorumlamaya başlayacaksınız? "Kentinizi en yüksek tepesi" sizin başlangıç yeriniz olacaktır. Bu, işinizi kolaylaştıracak..

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
nasıl yani ya, baya o yere gidip hazine avcısı gibi bayrak mı arayacağız?
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
nasıl yani ya, baya o yere gidip hazine avcısı gibi bayrak mı arayacağız?
bende bişey anlamadım biraz karışık ama değişik bir yarışma

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
ildeki yeri bulucan şifreli şiirden.en yüksek tepeye çıkıp ağacı bulucan bayrağı ve kodu mail atıcan.bmyle anladım ben ::)
moustache pig :D

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
ildeki yeri bulucan şifreli şiirden.en yüksek tepeye çıkıp ağacı bulucan bayrağı ve kodu mail atıcan.bmyle anladım ben ::)

atıyorum, kadıköy,; kadıköy'ün en yüksek tepesine çıkıp ağaç mı arayacağız? ;D
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
mesela 69 diyor o sanırım bayburt olucak 1560 diyor o şehrin tarihi bişeyi olabilir ama edirne gibi geliyor bana

Çevrimdışı adige01

• Usta Kampanyacı
bu saydıkları şehirlerdemi geçerli peki,adanadakiler katılamıyomu.hiçbişe anlamadım ben yaa :D
Kalbini ALLAH bilsin,gerisini salla gitsin..

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
o şehirlerin birinde yaşıyor olsaydım bende katılırdım çok güzel bir yarışma bence
Geçmiş tozdur, üfle gitsin