-
burcu ekici( sahte olan ) kendini imha etmişş son mesajıınıı bana çekmiş:)
Gönderen:
meltem2780
13 Ekm, 2010 20:42
-
12 Ekim, 23:55 Şikayet Et
noldu mutlumusun 60 tllik saati vercekler bakıyorumsaldırında azalmıs sizegercekten uzuluyorum cunku haliniz cok pathetic ben acaba saldırdıgnız kacıncı kişiyim bana fake diye iftiraları attın ama sen fakecinin onde gidenisin peşine taktıgın kampanyacı grubunda seninle aynı kafada basitsiniz herseyden önce ne üzücü dimi..işte evhanımlarının hazin sonu byebye
-
Gönderen:
eycane
13 Ekm, 2010 20:46
-
Kampanyacı düşsün onu kafasına
-
Gönderen:
meltem2780
13 Ekm, 2010 20:53
-
gülüyorum ona sadece onun seviyesine bile inmem kendine nolduda face ni kapatma kararıı aldıı acaba diğğer fake hesaplarıınıın birinin arkasıına sıığğıınmıışştıır kalitesi meydanda işte
-
Gönderen:
sonay_27
13 Ekm, 2010 20:55
-
birde ev hanımlarının hazin sonu demiş.geri kafalıya bak hele.evet ev hanımıyım ve gurur duyuyorum bununla.sen okumuş biriysen bu nerenden belli acaba.yaptığın bencillikten mi yalancılıktan mı dolandırıcılıktan mı?bir nevi yalanlarla dolandırmış oluyosun katıldığın yarışmaları.biliyorum şahsın kendisi okumuyor bu yazdıklarımı ama olur da belki bigün aramıza katılırsa cvp verebilir bana seve seve okurum bana vereceği yanıtı.akıl fukarası seniiii...kuş beynin ancak bu gibi hainliklere çalışır senin.
-
Gönderen:
meltem2780
13 Ekm, 2010 21:05
-
okuyordur merak etme sonaycıığım ev hanımlıığğıı en kutsal görev benim için çocuklarıım doğğana kadar çalııştıım ama şşuan çalıışşmııyorum çünkü bana muhtaç iki çocuğğum var herkesin seçimi kendine çalıışmayada bilir ona soruyorum kendinin annesi ev hanıımı değğilmidir evet ev hanıımııyıım ve gurur duyorum kendimle ( not klavyemde sorun var bazıı harfler çift basıılııyor kusura bakmayıın nasııl düzeltirim bilmiyorumda )
-
Gönderen:
yupi
13 Ekm, 2010 23:25
-
evet arkadaşlar bencede okuyordur merak etmeyin siz içinizi dökün

öyle laf edip kampanyacılara kendileri foruma üye olup gizliden gizliden katılıyorlar bir çok kampanyaya
-
Gönderen:
aysell
13 Ekm, 2010 23:26
-
acaba kendisi neymiş?

? o neyle meşgulmüş
iş kadınımı kendisi haha
-
Gönderen:
daphne76
13 Ekm, 2010 23:28
-
Neden değer verip, hala gündemde tutuyorsunuz?
-
Gönderen:
papatya89
13 Ekm, 2010 23:29
-
okuyordur merak etme sonaycıığım ev hanımlıığğıı en kutsal görev benim için çocuklarıım doğğana kadar çalııştıım ama şşuan çalıışşmııyorum çünkü bana muhtaç iki çocuğğum var herkesin seçimi kendine çalıışmayada bilir ona soruyorum kendinin annesi ev hanıımı değğilmidir evet ev hanıımııyıım ve gurur duyorum kendimle ( not klavyemde sorun var bazıı harfler çift basıılııyor kusura bakmayıın nasııl düzeltirim bilmiyorumda )
ne güzell benm annem calısıodu ben cocukken cocuklugumu yasayamadım vallaa senin cocukların yasar ne güzelll

keske benm annemde ev hanımı olsaydııı

tebrk ederm ayrıcaaa

bosver onu bunu güle güle kullannnn
-
Gönderen:
ozlemce108
13 Ekm, 2010 23:39
-
çok komik ya,güldüm valla gece gece:D
bu arada kesin okuyordur çünkü burayı bilmeyen birisi bize face de yorum yazarken hgk falan demezdi