mrb arkadaşlar bunlardanistiyorum.com facebook sayfasında yapılan yarışmaya katıldım ve benim gibi bir kaç arkadş daha katıldı.
sağolsunlar arkadaşlarım beni yanlız bırakmadılar. fakat murat güral isimli şahız benim 3 günde topladığım (260) oyu kendisi 1 saatin içinde ikiye katlamış bulunup buda yetmezmiş gibi beni karlama politikası içine girdi bir anda. şahsıma ve kişiliğime hakaret ederek kendisinin uydurduğu bir fotoğrafı sitenin duvarında paylaştı bu şahıs yorumunda belirtmiş birçok facebook sayfasının yöneticisiyim diye ne malum bunlardanistiyorum.com'un yöteticiliğini yapmadığı. ben emeklerime üzülüyorum hediyesini kazanamadığıma değil. siteye bir çok kez mail attım kanıtlayın benim fake oylarımı dedim ortada bir kanıt olsaydı sessiz kalmazlardı sanırım. murat güralın paylaştığı fotoğrafta tamamen shoptur çünkü Listesinde 836 kişinin online olduğu bir görüntü atmıştır. 2133 arkadaşı olan birininin 836 arkadaşı nasıl aynı anda online olabilir. Mantık ve matematik kurallarına aykırı bir hareket olmuştur. Kendi kendini ele vermiştir. buda yetmezmiş gibi facebookta yaptığı bir yorumda şöyle yazmıştır biz kampanyacılar hakkında
Sizi tanıdığım kadarıyla ev hanımlarından oluşan elinizde yaklaşık 300-400 facebook hesabınız ...var ve kendinizi kampanyacı olarak tanımlıyorsunuz ne demekse artık ... onlarla kampanyalara katılıyorsunuz.( bunuda anlamak kolay oy veren profiller nedense duvarı arkadaşları vs hep kapalı ama beğenilerinde sadece katıldıkları ödüllü kampanyalar mevcut) Biri sizi geçincede böyle çirkeflik yapıp boş ses yapıyorsunuz değil mi? Arkadaşlar yöneticiler profesyonel insanlar sanmayın ki anlamıyorlar
profesyonel insanlar dediğide kendisinin anlaştığı site bu site hediyesini kendi kendine verecek benim kazanacağım belli oluncada site yöneticisi olan murat güral devreye girdi....
arkadaşlar sizden ricam bu emek hırsızlığının karşısında sessiz kalmamanızdır. bugün bana yarın size işte yorumların yapıldığı link duvardan kaldırmışlar ama ben allahtan saklamıştım
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinbu linkten siteyi beğenen arkadaşlar beğenilerini geri alabilir
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinkonuyu okuyn okumayan herkese sonsuz teşekkür ederim....
doğruyu söylemek gerekirse ilk destek isteyen arka destek verdiğimde bu siteden bi iş cıkmayacagını
yalan olacagını anlamıştım.son anda birine kazandırırlar die tahmin etmiştim
gecen gün yarısan bir ark o ismi söyledi faceden baktım
hep fake olan facebooklarla arkadaş.
artık firmalar hayal mahsulü kişilere kazandırıyor kendi adamlarına son gün ucup kazanıveriyorlar
mural gürel adlı kişi begendiği sayfalar
EASTPAK Türkiye, PLAY Bize Torpil yap,Kahvaltıdan Tatile,Özyeğin Üniversitesi,
2000 arkadasının olduguna bakma bence gitti gidiyor için yarışanlar 3000 ark sayısı olanlar daveti az bile olsa 1000tl kazanıyorlardı.onun için 2000arkadası olmuş olabilir
Sizin adınıza gerçekten üzüldüm,emekleriniz boşa gitti,yazıklar olsun.
son zamanlarda haksızlığa uğrayan uğrayana çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten
Sizin adınıza gerçekten üzüldüm,emekleriniz boşa gitti,yazıklar olsun. 
tşk ederim gerçekten benim ne şartlar altında oy topladığımı herkes çok iyi biliyor 3gün pc başından kalkmadan oy topladım sağolsunlar emeklerimi elime verdiler
son zamanlarda haksızlığa uğrayan uğrayana çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten
tşk arkadaşım hakkımız olsun ne diyelim
doğruyu söylemek gerekirse ilk destek isteyen arka destek verdiğimde bu siteden bi iş cıkmayacagını
yalan olacagını anlamıştım.son anda birine kazandırırlar die tahmin etmiştim
gecen gün yarısan bir ark o ismi söyledi faceden baktım
hep fake olan facebooklarla arkadaş.
artık firmalar hayal mahsulü kişilere kazandırıyor kendi adamlarına son gün ucup kazanıveriyorlar
mural gürel adlı kişi begendiği sayfalar
EASTPAK Türkiye, PLAY Bize Torpil yap,Kahvaltıdan Tatile,Özyeğin Üniversitesi,
2000 arkadasının olduguna bakma bence gitti gidiyor için yarışanlar 3000 ark sayısı olanlar daveti az bile olsa 1000tl kazanıyorlardı.onun için 2000arkadası olmuş olabilir
çok mantıklı düşünüyosun canım sana sonuna kadar katılıyorum
artık fakeciler gizli isimlere kazanıyorlar.
yada firmanında işi olabilir dicem ama hayran oldugu sayfalara bakılırsa nndense fakeci bayanın hep kazandıgı yarışma sayfalarına hayran bu kişi.
çok yazık gerçekten.verdiğin emekler için üzüldüm
biz GECE GÜNDÜZ EMEK EDEREK BİR ÇOK ARKADAŞIMIZI RAHATSIZ EDİP ZAMANINDAN ÇALARAK BEĞİNİ YAPMALARINI İSTEDİK ADİL BİR YARIŞMA OLACAĞINI DÜŞÜNEREK BU YARIŞMAYA GİRMİŞDİK HALADA OY TOPLAMA ÇABASINDAYIM AMA NEDENSE FADİME ARKADAŞIMLA AYNI KADERİ PAYLAŞACAĞIMA EMİN OLMAYA BAŞLADIMN TÜM OYLARIN İNCELENMESİ TAM OLARAK YAPILSAYDI BURDA YARIŞAN KİŞİLER İÇİN DAHA ADİL BİR YARIŞMA OLACAKDI AMA MALESEF YİNE HEDİYELERİ FAKELERE VERMEYE NİYETLİSİNİZ SANIRIM