arkadaşlar kayserriye ailemin yanına gelmiştim.ishal salgını varmış oğlumda hastalandı yüksek ateş kusma ve ishalden kacgündür fakültede yattık dün cıkardık oğlumu. yavrum eridi gzümün önünde.yemek yemediği için beslenemedi hastalık cok ağır gecti yavrum yatıyor cok halsiz .napıcamı şaşırdım kacgündür moralmen yıkıldım.allaha şükür durumu biraz iyi şimdi ama halsizlikten yarum hep yatıyor ayaga bile kalkamıyor.eşim geldi bizi almaya eve döncez ama oğlumun ayaga kalkmasını biraz daha iyi olmasını bekliyoruz

herşeye rağmen bunada şükür allahım herkesi korusun şifa versin
arkadaşlar kayserriye ailemin yanına gelmiştim.ishal salgını varmış oğlumda hastalandı yüksek ateş kusma ve ishalden kacgündür fakültede yattık dün cıkardık oğlumu. yavrum eridi gzümün önünde.yemek yemediği için beslenemedi hastalık cok ağır gecti yavrum yatıyor cok halsiz .napıcamı şaşırdım kacgündür moralmen yıkıldım.allaha şükür durumu biraz iyi şimdi ama halsizlikten yarum hep yatıyor ayaga bile kalkamıyor.eşim geldi bizi almaya eve döncez ama oğlumun ayaga kalkmasını biraz daha iyi olmasını bekliyoruz
herşeye rağmen bunada şükür allahım herkesi korusun şifa versin
Çok geçmiş olsun Allah Şifa versin
Çok geçmiş olsun.

Memleket insanı carpıyor bende rizeye gittiğimde öksürük grip hiç bilmediğim diş ağrısıyla bile tanışmıştım

Bizde sizn gibi erken dönmüştük
Umarım enkısa sürede düzelir.
geçmiş olsun. umuarım en kısa sürede iyileşir.
Geçmiş olsun bende küçükken aynı durumdaydım Selgu hanım ama şimdi tıp çok ilerledi herşeyin Allaha şükür çaresi var olmazsa Serum bağlarlar zımba gibi kalkar merak etmeyin Allah sağlık saat versin cümlemize
Çok çoook geçmiş olsun oğlun en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur inşallah
Anne olmak ve çocuk yetiştirmek gerçekten çok zor canından can gidiyo gerçekten insanın
Allah daha beterlerinden korusun .
Allah hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versın..
Geçmiş olsun , mevsimsel değişikliklerde olur , inşallah çabuk iyileşir.
çok geçmiş olsun.
biz anneler işte kuzularımız hastalanınca böyle oluyoruz senı çok iyi anlıyorum..
Allah acil şifalar versin , kendinize olsa bu kadar umursamasınızda işte kendi canından daha önemli insanın..