hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar son günde sonuncu olarak almak süper. venüs,biolog,sinless, diazem, numanbaba ve  hepinize tekrar teşekkürler.azimi kaybetmemek ve de işten atılmadan katılmak çok zordu  
 ayrıca dün annemi kaybetmemin 5.yılıydı, insanları kırmamayı ve centilmence yaşamayı öğrettiği için ona da sevgilerimi yolluyorum buradan. 
amannnn ağladım ya 
 teşekkürler arkadaşlar  

oooo tebriklererrr bak sibel kazanamasaydın bendekilerden birini sana göndercektim valla sana yardım eden de sağolsun sana da tebrikler inan çok sevindim 

oooo tebriklererrr bak sibel kazanamasaydın bendekilerden birini sana göndercektim valla sana yardım eden de sağolsun sana da tebrikler inan çok sevindim 
çok çok teşekkür ederim  

düşüp kalkmadan 

,yardımlarla bitirdik valla hayırlısıyla. ince düşüncen için de teşekkür ederim.artık başka güzel bir yarışmada hatırlatırım bunu  

bu arada sırf senin anılarını okumak için bahsi geçen siteye üye oldum benden kurtuluşun yok  

tebrikler arkadaslar iyi günlerde olsun.bol kazançlı günler dilerim 

sağolun arkadaşlar yeni gördüm en sonunda kazanmışım sağol venüsger 

20 Ekim 2010 Çarşamba tarihinde kazandım hala ulaşmadı elime :S Bu tarihten sonra kazanıpta hediyesi gelen var mı? Geldiyse hangi kargo ile geldi?

Kimsenin gelmedi mi yahu? 11 gün oldu hala gelmedi benim ve hangi kargo ile geleceğide meçhul!

Kimsenin gelmedi mi yahu? 11 gün oldu hala gelmedi benim ve hangi kargo ile geleceğide meçhul!
normal heralde ben 2 ekimde kazanmışım 14 ekimde geldi ama hangi kargoydu o şaşkınlıkla sormadım doğrusu

Kuryenet yada narpostu arayıp garanti bankası hediye kutusu diyerek vede adınızı vererek kargo durmunuzu öğrenebilirsiniz..
İstanbul dışı kuryenet getiriyor..