bir kazanamadım gitti. kazananlar ordaki anılarımı apylaşıyorsunuz yoksa kendinizmi yazıyorsunuz
bu arada güle güle yiyin 

oh ya sonunda bende kazanmışım mail de geldi şimdi ordan gördüm çıkmıyo diye bakmıyordum 
bi haribo kaldı  

tbrik ederm kazananları.hakikaten günde kaç tane paylaşıyor bu kazananlar ya.tüyo verin bizede  

bir kazanamadım gitti. kazananlar ordaki anılarımı apylaşıyorsunuz yoksa kendinizmi yazıyorsunuz
bu arada güle güle yiyin 
ben orda yazılanı paylaştım ve kazandım.

bide ben kazanabilsem şundan yaa

15-20 tane..Zaten aynı anda 5 paylaşım yapabiliyorsunuz...Bence kimse kazanamıyorum diye vazgeçmesin.15.10.2010 son tarih.

tbrik ederm kazananları.hakikaten günde kaç tane paylaşıyor bu kazananlar ya.tüyo verin bizede  
ben bırakmıştım çıkmıyor diye 
geçen gün tesadüfen yine bi deniym dedim ve 2 kere paylaştım  okadar canım 

15-20 tane..Zaten aynı anda 5 paylaşım yapabiliyorsunuz...Bnece kimse kazanamıyorum diye vazgeçmesin.15.10.2010 son tarih.
5ine tıklayıp sürekli farklı isimlerimi yazıyosun?bn daha 5 gönderi birden yapıldığnın bile farkında değilm 

ben bırakmıştım çıkmıyor diye 
geçen gün tesadüfen yine bi deniym dedim ve 2 kere paylaştım  okadar canım 
şans işte.afiyetle ye cnm,yerimize de ye bari 

Sayfayı aç.Aynı anda 5 taneyi tickle,fazlasına izin vermiyor aynı anda.Ben 3 kişiye falan gönderiyordum.Herkese kazandım,bıraktım uzun süredir.