yardım lütfen girdiğim yemek yarışmasında adım değişmiş
email adresinide ulaşamıyorum
bilen biliyo o kadar zor oy toplamıştım ki yasemin çetiner yazıyo yemeğimde
İletişimden ulaş bence. Yada en temizi ara. Anlat durumu. Üzüldüm senin adına.
benim facebook arkadaşlarımda ekli.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinburda da joyucel olması lazım nicki. Öyle birşey yapmamıştır umarım. bende üzüldüm canım.
Nasıl bişey olmuş hiç birşey anlamadım. Link vererek daha detaylı bir şekilde anlatır mısınız?
evet ya sitede falan bir karmaşa olmasın sakın nasıl senin yemeğine başka isim verebilirlerki hem titiz çalışan bir siteydi ya böyle bir şeye nasıl dikkat edemezler
bilmiyorum ya linki dizde bakın isterseniz tarifim
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin girip galeriyi tıklayın tarifim en iyi tarif ilk onda muhallebili baklava
isim yasemin çetiner yazıyo ismim fidan demir
birsey dicem o verdiginiz linkten girdim. bende de yasemin çetiner çıktı ama o uyelıkle giriş yapmışım gibiş gozukuyor:S bilgileri gozukuyor.
bence sitede bir bozukluk var..
Düzelir.
umarım düzelir ama sinirden titriyorum şuan
Zaten ilk 10 dakı tariflerin coğunda yasemin çetiner yazıyor. büyük ihtimal bi karışıklık var
ilk 10 daki tüm tariflerde aynı isim yazıyor. Önce hesabınıza giriş yapın yapabiliyorsanız tabi. Ve isminizin yazıp yazmadığına bakın. Daha sonrada yarışmayı düzenleyen firmayı arayarak durumu öğrenin. Bi karışıklık var gibi duruyor. Sonuç itibariyle bi yanlışlık varsa siz yazdıklarınızdan utanırsınız yoksa yapan kişi utanır ve gereken yapılır.