Ya arkadaşlar fazla fotosu olan varmı? sütaş alamadım ben. kazanmakta istiyorum. elinde fazla sütaşla çekilmiş fotosu olan varsa bana verebilirmi?
az önce yüklediğim foto var işini görürse vereyim
bizden birileri oradaki yüklü fotolardan kullandım ve kazandım yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam.bulamazsan bu da olabilir
Ya arkadaşlar fazla fotosu olan varmı? sütaş alamadım ben. kazanmakta istiyorum. elinde fazla sütaşla çekilmiş fotosu olan varsa bana verebilirmi?
az önce yüklediğim foto var işini görürse vereyim
bizden birileri oradaki yüklü fotolardan kullandım ve kazandım yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam.bulamazsan bu da olabilir 
Hatta bunu bende denicem annem adına kazanalım bide
Farkederlerse yada şikayet gelirse diskalifiye ederler o fotoları her kullananı. Gördügüm kadarıyla sıkı çalışıyolar..
aa hemen onaylandı ya

nası bu kadar çabuk oluyo ki?

)
Farkederlerse yada şikayet gelirse diskalifiye ederler o fotoları her kullananı. Gördügüm kadarıyla sıkı çalışıyolar..
rakam çok fazla o kadar denetim zor olur bence

aa tabi etik mi hayır.
bence hoş değil başkasının fotoğraflarını kullanmanız.
Kesinlikle biri benim fotomu kullansa şikayette ederim davada ederim hırsızlığın alemi yok.
slm arkadaslar bende market market sutas aradım tum gun ama bulamadım ne sutasmıs ya bulunmuyo fazla fotosu olan varsa banada verebılırmı acaba???
Kesinlikle biri benim fotomu kullansa şikayette ederim davada ederim hırsızlığın alemi yok.
aynı fikirdeyim hatta şuan iyikide galeriye fotomu koyma dedim diyorum