5 kişiye Saru’dan fiyatı 42,00 TL olan 125ml Ciel D’azur Organik Aloe Vera Jel (%97.30 Aloe Vera) Jel hediye gidecek.Facebook sayfasına 2 hafta içerisinde en çok üye getiren 2 kişiye ve bu kişilerin haricinde yarışmaya katılan 3 kişiye de çekilişle olmak üzere toplam 5 kişiye hediye var
SARU ürünleri organiktir.
19.08.2010 24:00' a kadar katılabilirsiniz
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
teşekkürler
bu sitede sanırım benim bloguma da misafir olacak arkadaşlar.
kampanya yapmak istediklerini dile getiren bir mail aldım kendilerinden.
bu linkten giremiyorum bloğ sitesine acaba bir sorunmu var?
hemen katıldım çok güzel bir kampanya olmuş heyecanla şimdiden sonuçları bekliyorum doğrusu..
ben de katıldım pek şanslı değilim ama nasip:D
bende katıldım bakalım hayırlısı
Bol şans arkadaşlar, SARU organik kendisine Saru kozmetik bile dedirtmiyor, nedeni kozmetiklerdeki kimyasallar..Saru diyor ki organik ürünleri kullandıktan sonra göreceksiniz,vücudunuzdaki kimyasallar atılınca kulanım sonrası gerçek cilt tipiniz, gerçek saç tipiniz açığa çıkacak.Araştırmalarım devam ediyor benim de, bir ürünün organik olduğunu anlamak için o üründe aranacak sertifikaların başında ECOCERT geliyor.SARU bana Organik yaşam pasaportunu yollamış. Sadece ECOCERT değil, bunun gibi organik sertifika veren bir çok kuruluştan sertifikası var..
bende katıldım.. herkes için hayırlısı olsun
bende katıldım yanlız yorum yazarken sorun yaşadığımdan adsız seçeneğini kullandım yorumda ismim var sorun olmaz demi