arkadaşlar oy isterken biraz daha kibar olabilir miyiz?
oy ver al şuraya şunu yap gibi emir cümleleri yerine yapabilirmisin,verebilir misin gibi cümleler kullanılırsa insan dahada bir isteyerek oy verir.unutmayalım kimse kimseye oy vermek zorunda değildir .bazı arkadaşarımız bunu karıştırıyor.
evet bugun bende buna şahit oldum ismini vermek doğru olmaz bir arkadaş şu linke tıkla üye ol sonra buna tıkla 5 yıldız ver gibi bir cümle kurmuş hiç doğru bulmadım
herkese oy verip de karşılığında oy alamayanlar bu tarz mesajlar yazıyor olabilirler...ama tabiki yinede kibar olmak lazım,emir verir gibi oy isteyenlere oy vermemek,cevap dahi yazmamak en iyisi
bahsedilen kişi ben oluyorum

siteye üye olduğumdan beri ilk destek isteğimdi, açıkçası kimsenin emir veriyormuşum hissine kapılacak kadar alıngan olduğunu düşünmedim.
zaten yazarkende bu aklımın ucundan bile geçmemişti.
mesaj samimi olsun diye sonuna "

" bile eklemiştim ama sanırım baştan hata yapmışım

neyse bundan sonra ona göre destek isteriz
bu arada destek isteme mesajım şöyleydi:
Aşağıdaki linkten üye ol.
LINK
Daha sonra buradan giriş yap ve 5 Yıldız ver.
LINK
Oylaşalım 
bu mesajda bahsedildiği gibi bir durum göremedim. sadece destek olunması için izlenecek adımları yazmışım.
biri size yol tarif ederken "sola dön" "sağa dön" dediğinde bu emir mi oluyor.
çok kibar bir şekilde yazsamda oy vermeyecekler sanki oy verecekmiş gibi konuşmazlarsa sevinirim.
ayrıca başkalarına olan nefretinizi lütfen benim üzerime kusmayın.
valla ben bi kişiden oy isteyene kadar mesaj hakkım bitiyo
kibar olmaya çalışıyorum banada şuna üye ol şunu yap dendiğinde direk bakmıyorum bile verdiği adrese açıkçası, nezaket benim için önemli
ben isim dahi zikretmedim .elimden geldiğince oy isteyenlere hemen hemen oy vermeye açılışıyorum vaktim yettiğince hatta verdiğimi mesaj atarakta belirtiyorum .ama ver et git gibi mesajlar ister istemez insanın canını sıkıyor .yani bu sadece senin için geçerli değil a sosyal .
sanada teşekkür ederim devrim iyi düşüncelerin için .
gelelim sana dünyaninnisi ,evet müminin anlatana kadar bitirdiği mesajlarda benimde payım var .
niyetim kimseyi kırmak değil .lütfen oy isterken biraz daha emrivakilikten uzak duralım

))
herkese bol kazançlı günler diliyorum .