-
Gönderen:
ysr86
06 Eyl, 2010 01:51
-
Nesi ilginç ki? Sizin hiç aklınıza gelmiyo mu bu forumda bu kadar aktif olan bazı nickler hiç bir kampanyada ismi açıklanarak kazanmamış, sadece bloglarda kazanmış yada ne hikmetse sadece maille kazandığını duyuran yarışmalarda kazanmış oluyor. Etraf sahtekar dolu. İnternet dünyasında bu sahtekarlarla karşılaşmak çok normaldir. Şüphelendiğiniz kişileri biraz araştırın hiç adı adam akıllı bilindik bir firmanın kampanyasında kazandı olarak açıklanmış mı? Belki buralara sadece bloguyla hediye sömürmeye gelmiştir adınında bilinmesini istemiyodur. Belkide çok şansızdır o kişiler bilinmez.
-
Gönderen:
balpötüşü
06 Eyl, 2010 01:54
-
ali bayar benden de hediye kazandı tresan kampanyasında onu firma çekmişti zaten.elimde adresi var konyalı arkadaş yani bağlantısı yok sanırım alimm ile yinede emin olamam ama söylemek istedim.
-
Gönderen:
isimyok000
06 Eyl, 2010 01:57
-
ali bayar benden de hediye kazandı tresan kampanyasında onu firma çekmişti zaten.elimde adresi var konyalı arkadaş yani bağlantısı yok sanırım alimm ile yinede emin olamam ama söylemek istedim.
evet ali bayar benden de kazandı, ilk blog kampanyamdan. adresi konya ama

herkesi ikna edicek bi açıklaması olsa keşke
-
Gönderen:
ysr86
06 Eyl, 2010 02:01
-
Herkesi ikna edecek bir açıklamayı mutlaka yapabilir. Zaten meselede kimin kimle evli olduğu değil. İsmini saklayan sahtekarlar.
Ayrıca gülomun o yaptığı pislikten sonra buralara halen aktif bi şekilde gelebiliyor olmasıda ayrı bişey tabi.
-
Gönderen:
SüsLü
06 Eyl, 2010 02:23
-
konyalımı kenyalımı bilmiyorum ama var bunla bi bağlantısı akraba...arkadaş...herşey olabilir,hediyeleşiyorlar belki nerden bilionuz amaaan ben diyeceğimi dedim daha bu konuda ne onun açıklamasını dinlerim ne yazdıklarına cevap veririm.taft sonuçları herşeyi açıklıyor zaten tartışma yapmak bile gereksiz
-
Gönderen:
nil1299
06 Eyl, 2010 06:03
-
valla kızlar gözünüzdende hiç bir sey kaçmıyor nerden nerelere getirdiniz valla bravo
dedektif gibisiniz özellikle süslücüm ne kadar detaycısın masallah sana canım
forumda böyle insanların elini kolunu sallayarak dolaşması 2 kuruşluk birseyler için insanların haklarını yemesi nasıl insanların vijdanları var nasıl mideleri kabul ediyor anlamıyorum
ayrıca foruma aynı ip kontrolü yapılsa bir kişi aynı ipden bir kez üye olsa başka üyelikler alamasa keşke
-
Gönderen:
pretemagna
06 Eyl, 2010 09:50
-
ne sahtekarlık ya forum hilecilerle doluymuşta haberimiz yokmuş bizde saf saf ne şanslılar diyormuşuz,bravo süslü iyiki takip etmişsin canım ,bu ne terbiyesizlik bu ne tenezzül ya ..iki hediye kapacak diye adamlardaki kurnazlığa bak...yazık hemde çok yazık...
-
Gönderen:
nursen
06 Eyl, 2010 10:04
-
ben zaten bır cok blog kampanyasına guvenmıyorum hıc adam akıllı kazanamıyorum o yuzden coguna katılmıyorum valla gunah ama hakkımızı yıyolar zaten bole kampanyalarda blog sahıplerınede hedıye verıyolar bır dıgerınıde almak ac gozluluk sadece
-
Gönderen:
myname42
06 Eyl, 2010 11:13
-
lütfennn diyorum ağır gelin yok öyle bi şey bu arkadaşla en ufak bir ilgim yok tamamen şans
bu forumda belli başlı kişiler var sürekli büyük ödüller kazanan siz onları takip edin.
ben benden destek isteyen hiç kimseyi kırmamaya çalıştım ama
biraz ufak atın diyorummmm
ali bayar...
-
Gönderen:
Hayalkuzum
06 Eyl, 2010 17:05
-
arkadaşlar bu konu hakaretleşmeye doğru gidiyor. O yüzden konuyu kilitliyorum. Forumda sahtekarları mutlaka ayırmamız gerekir ama birbirimize böyle davranayalım lütfen. Zaten yeri burası değil burada sadece kampanyalar açıklanır. Eğer şüpheniz duyduğunuz bir durum var ise lütfen admin yada moderatörlerle iletişim kurun, gereken incelemeler yapılır ve sonuçlandırılır. Bu tür yazışmalar bize yakışmaz.