kazananlara tebrikler..
bende juri seçimi ile iphone kazandım..
deathcat in kaybetmesin eüzüldüm
seni tebrik ediyorum canım. Ama deathcat için çok üzüldüm. Gerçekten çok uğraşmıştı oy için. çok büyük haksızlık oldu.
teşekkürler gamzeli, ibrahim e bende üzüldüm çok uğraşmıştı ama ben 12 de listeye baktığımda ibrahim listedeydi ne oldu anlamadım
bakıyorumda iphonelar havada uçuşuyor gönül

güle güle sat
bu sefer satmak yok

ilkini açamadan sattım buna dokunmak kısmet olucak inşallah
ibrahim'in haksızlıga ugradıgını düşünüyorum günlerce emek verdi bu yarışmaya kazananlardan bazıları hakkıyla kazanmadı Gönülcüm seni kutluyorum canım güle güle kullan yemegimi isterim
ibrahim'in haksızlıga ugradıgını düşünüyorum günlerce emek verdi bu yarışmaya kazananlardan bazıları hakkıyla kazanmadı Gönülcüm seni kutluyorum canım güle güle kullan yemegimi isterim 
yemek ısmarlıyosa bende bi iskender yerim

valla keyfim öle yerindeki hepinize ısmarlarım
Tebrikler Gönül ... Eğer satmak istersen haberimiz olsun

)
Evet bencede ibrahime baya bir haksızlık olumuş ... Son günde 400-500 oy taplayan bir kişinin kazanması şüpe uyandırır bir durum ama bunu düzenliyen yarışma sorumluları görmüyorlarda ayıp ... Bu kadar emeğe yazık ...
Ayrıca Benim anlamadığım o kadar güzel tasarım varken Doğu Yürür ün kazandığı o resim nedir öyle yaaa...
Bu mu yani jürinin seçtiği tasarım ... Bunun kat kat üzerinde tasarımlarda vardır...
çok tebrik ederim gönül valla çok sevindim...