0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şimdi arayacam ajansı ilgilenen hanfendi yemekteymiş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsüper ya acaip sevindim hele bir iki ismin elenmesine gülmekten yıkılıyorum şu an valla hiç yalan söylemeye gerek yok, son anlarda yükselişe geçen arkadaşlara ayak uydurayım derken bende onlarla birlikte takılıp düştüm, her ne kadar 11-20 arası bitirmiş olsam da kazanmasamda o son gün görünen tablonun kazanmamasına ben de sevindim tebrikler tekrardan merak etme gülmekten yıkıldığım kişi sen değilsin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsüper ya acaip sevindim hele bir iki ismin elenmesine gülmekten yıkılıyorum şu an valla hiç yalan söylemeye gerek yok, son anlarda yükselişe geçen arkadaşlara ayak uydurayım derken bende onlarla birlikte takılıp düştüm, her ne kadar 11-20 arası bitirmiş olsam da kazanmasamda o son gün görünen tablonun kazanmamasına ben de sevindim tebrikler tekrardan
süper ya acaip sevindim hele bir iki ismin elenmesine gülmekten yıkılıyorum şu an
ay evet su yarışmalarda açığı nası buluyolar cok merak edıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşimdi arayacam ajansı ilgilenen hanfendi yemekteymiş sorun ne merak ettim ?