0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tebrikler açelyacımtabi diğer kazananlarada tebriklerbenim jöle hala gelmedi bu aradaseninde kışı bulur gelmesi açelya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYupppiiiiiiii kardeşim kazanmışş Ya bunda kendi adıma daha çok davet gönderiyorum ama olmuyor ne hikmetse kardeşim adına 2 kez davet yollamıştım ona tutmuş, şansa bak ya diğer kazananlarıda tebrik ederim, şahsen ben çok istiyordum bunu kısmet işte ne güzel güle güle kullansın
Yupppiiiiiiii kardeşim kazanmışş Ya bunda kendi adıma daha çok davet gönderiyorum ama olmuyor ne hikmetse kardeşim adına 2 kez davet yollamıştım ona tutmuş, şansa bak ya diğer kazananlarıda tebrik ederim, şahsen ben çok istiyordum bunu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYupppiiiiiiii kardeşim kazanmışş Ya bunda kendi adıma daha çok davet gönderiyorum ama olmuyor ne hikmetse kardeşim adına 2 kez davet yollamıştım ona tutmuş, şansa bak ya diğer kazananlarıda tebrik ederim, şahsen ben çok istiyordum bunu kısmet işte ne güzel güle güle kullansın Erkek benim kardeşim yaw Bana nasip artık, tabi onun duymaması lazım, yoksa bulur o verecek kişi