teşekkur ederim hepinize, pastayla ilgili yapmak isteyipte takıldıgınız yer olursa yardımcı olurum ayrıca

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinteşekkur ederim hepinize, pastayla ilgili yapmak isteyipte takıldıgınız yer olursa yardımcı olurum ayrıcaevet ben yapmak istiyorum ve takıldığım yer de çilekreçeli. o engeli bir aşarsam yapıcam ama

şeker hamuru ilkkez kullanacaksanız mutlaka bir parca ayırıp açıp şekil verip hamura kendinizi alıştırın ,çünkü hamur sakız gibi uzadıkca uzar ,yapışır elinize zordur biraz yani
 şeker hamuru ilkkez kullanacaksanız mutlaka bir parca ayırıp açıp şekil verip hamura kendinizi alıştırın ,çünkü hamur sakız gibi uzadıkca uzar ,yapışır elinize zordur biraz yani  neyse uzatıp konuyu kirletmeyeyim ben
 neyse uzatıp konuyu kirletmeyeyim ben  sormak istediklerinizi mesaj atarsınız
  sormak istediklerinizi mesaj atarsınız   
						Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinteşekkur ederim hepinize, pastayla ilgili yapmak isteyipte takıldıgınız yer olursa yardımcı olurum ayrıcaevet ben yapmak istiyorum ve takıldığım yer de çilekreçeli. o engeli bir aşarsam yapıcam ama

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinteşekkur ederim hepinize, pastayla ilgili yapmak isteyipte takıldıgınız yer olursa yardımcı olurum ayrıcaevet ben yapmak istiyorum ve takıldığım yer de çilekreçeli. o engeli bir aşarsam yapıcam amaay yine ben suçluyum