Onceden coca cola zero lamborghini ardından algida magnum bentley topicleri silindi ve bugun yeniden acıldı magnum topici... Burası bir kampanya forumu ne siyaset nede boykot forumu ...Edit (Uslüb böyle olmamalı ) bu derece karalama kampanyalarıyla guzel kampanya ortamını baska yonlere cekmek ısteyıp provoke etmesi ne derece dogrudur admine soruyorum ?
Herkesin evlerinde mutlaka kullandıgı israilli firmalardan urun bulunmaktadır ... Ozellikle bazı moderatorlerin yaptıgı forumda duzeni saglamaktır boykot veya siyasete ortam vericek fotograflar yazılar icermemektir ancak buna neden dikkat edilmiyor anlamıyorum ..Syn Adminimizin bu konuya dikkat etmesi gerekir diye dusunuyorum ....Gereken uyeler ben almıyorum algida sizde almayın diyebilir ama konunun silinmesi modların yazdıgım yazıları silmesi ayıp olmuyormu ?
boykoto katıldıyak bunu sonuna kadar sürdürmemiz gerekir.mesela dün nestlenin kampanyasına katıldım pişman oldum sonradan öyle böyle onlara kazandırıyoruz yine ..bu benim düşüncem.iyi olmuş silindiği.
ayrıca bugun markete gittim hayrete düştüm çoğu boykot ürünün fiyatının oldukça düştüğünü gördüm..
Konular kendi tarafımdan silinmemiştir.Ancak tartışmanın başladığı noktadan itibaren bir çok yazıyı sildim.Diğer konuyla alakalı ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.Ancak kendini bilmez gibi laflar uygun değil.Lütfen sizde tavrınızı düzeltiniz.
Boykotu yapacaksa devlet yapar,gümrükten geçirmez ürünleri.O yüzden bizim yaptığımız boykotlar amacına ulaşmaz bence.
Forumumuzda her hangi bir ülkeye veya ülkelere, her hangi bir firmaya veya firmalara yönelik belirtilen şekilde konu silinmesi veya boykot yapılması söz konusu değildir. Coca Cola Zero kampanyası daha önce açık mıydı da silindi veya silindiyse bu sebeple mi silindi (ihtimal vermiyorum) bilmiyorum ama Magnum'un kampanyası 18 Haziran'dan beridir (ki kampanya başlangıcı 21 Haziran'dır) bu adreste (Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin) açık bulunmaktadır. Diğerlerinden biri mükerrer konu olduğu için silinmiştir, diğeri de mükerrer olmasına rağmen henüz silinmemiştir.
Bilginize...
bende sazan atlamışım hemen
logcupasa, tespitlerini yaparken ve yazılarını yazarken öncelikle gerçeği belirten ifadeler kullanmalısın. Öncelikle attığın başlık doğruyu ifade etmemektediir. Sonrasında tespitlerini yaparken aklına geleni yazarak değil, önce forumda ilgili konuları incelemeli ve düşüncelerine paralel bulgular var ise düşüncelerini saygıdan ödün vermeden paylaşmalısın ki haklılığın var ise ki malesef haklılığını ispatlayan bulgular yok, senin düşüncelerin doğrultusunda sana yardımcı olabilelim.
Bu konuyu da ayrıca incelemeni rica ederim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Özel mesajda da belirttiğim gibi Lamborgini kampanyasını tartışma çıkmaması için be sildim.
Forumda ben şahsi olarak İsrail boykotuna katılıyorum ve insanların da katılmasını istiyorum ama forumumuzun genelinde ne benim ne de diğer arkadaşların konuları silmesi gibi bir durum sz konusu değil.
İşimizi profosonel olarak yapmaya çalışıyoruz bu konuda yayın politikası olarak israilli firmalara da eşit mesafedeyiz.
Konunun daha önceden açılıp açılmadığını ve konununaltında tartışmaya yol yol açacak bir konuun olup olmadığını kontrol etmek daha doğru olacaktır.
Coca Cola Zero Lamborgini kampanyasını ben açmıştım ve konu silindi şimdi admin'in de söylediği gibi boykot nedeniyle silinmiş,
Burası bir kampanya forumu, sahibi admin olabilir fakat bizler de emek veriyoruz ve söz hakkımız olduğunu düşünüyorum, dün de sorduğum gibi, Coca Cola Zero'nun diğer kampanyaları neden silinmiyor?
Diğer israil mallarının olduğu kampanyalar neden silinmiyor, bir karar alındıysa bu karar tüm forum genelindeki tüm kampanyalara uygulanmalı, cımbızla seçip bu konuyu sildim israil mallarını prtesto edelim gibi söylemler, diğer konular forumda kaldığı sürece çelişkili duruyor bence.
homme, İsrail boykotu nedeniyle silinmemiş. Tartışma çıkmaması için silinmiş.
Coca Cola'nın diğer kampanyaları duruyor, silinmedi ve bu listede (Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin) boykotu yapılan diğer bir çok markanın da kampanyası duruyor ve yenileri oldukça ekleniyor ve eklenmeye devam edilecek de.
Son kez açık olarak ifade ediyorum arkadaşlar. İsrail boykotu sebebiyle konu silinmesi veya konu eklenmemesi diye bir şey yok. İsrail aleyhinde alınan bir karar da yok homme.
Bilginize.