0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hhe açıklandı güzel oldu ama valla sonuca sevinmemem gerekirken hoşuma gitti ben bi gofret alıp gelip canım çekti
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhhe açıklandı güzel oldu ama valla sonuca sevinmemem gerekirken hoşuma gitti ben bi gofret alıp gelip canım çekti a1ONEboy'a da al, borcum vardı ona. üzerimde bozuk yok şimdi, sonra veririm sana bu isimler kaçıncı sıradaydı böyle yok mu forumdan kazanan
senden geride olanlar kazandı muratcığım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhhe açıklandı güzel oldu ama valla sonuca sevinmemem gerekirken hoşuma gitti ben bi gofret alıp gelip canım çekti a1ONEboy'a da al, borcum vardı ona. üzerimde bozuk yok şimdi, sonra veririm sana bu isimler kaçıncı sıradaydı böyle yok mu forumdan kazanan hepsi forumdan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsenden geride olanlar kazandı muratcığımson günlere doğru ümidimi kesmiştim zaten. ama hiç değilse sitedeki açıktan yararlanmadım ben alpi niye kazanmadı, güzel oy toplamıştı
ben herşeyi geçtim, son gün yüzlerini hiç tanınmayacak kadar boyayıp foruma yakalanmamak için sahte isimlerle yarışmaya katılan speedy gonzalezler kim ben asıl onları merak ediyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben herşeyi geçtim, son gün yüzlerini hiç tanınmayacak kadar boyayıp foruma yakalanmamak için sahte isimlerle yarışmaya katılan speedy gonzalezler kim ben asıl onları merak ediyorum onu bilmemde ben şimdi bu ilk 5 i seçen ajansı merak ediyorum neye göre seçti ben hiçbir türlü hileli oy verdirmedim !! kaç kere sordular başka hesaplardanda verimmi diye verme sağlam olsun dedim !!!