!!! BUGÜN SON GÜN !!! Lütfen Destek Olun...
Aşağıdaki Linkten facebook ile bağlanıp, facebook ile beğenmen yeterli.
Ayrıca yarışmada,grupların her hafta sergileyeceği performansları izle,favorini oyla.5Nintendo Wii Dance ve 25 iPod Nano 8 GB'tan birini kazanma şansını kaçırma!!!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
inşallah kazanırsın , oy verilmiyor şu anda ,denedim ama olmadı
12'sinde kazanan grup açıklanıyor, sanırım en geç 1 hafta içinde de kazananları açıklarlar.
19'unda herşey bitmiş olur, katılım koşullarındaki "istanbul'da belirtdiğimiz yerde bulunmak zorunda" gibisinden bi koşul vardı kalmış sanırım.
ziyaret sayısı artar diye sayfaya hergün tıklıyorum, umarım bi etkisi oluyordur...
Şu kurallarda istanbulda bulunma koşulu aranmasaydı sana zorlu bi rakip olurdum Joy
Şu kurallarda istanbulda bulunma koşulu aranmasaydı sana zorlu bi rakip olurdum Joy 
kalkmış o koşul, yoksa ben mi göremiyorum

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinhem insan ipad, netbook için istanbula gelmez mi yaw, gezmiş olursun hem

yurtdışında mısın yoksa
WALLA İYİKİ KOYMUŞLAR KURALI yoksa ben sco ile baş edemezdim
kazandığı hediyelerden belli zaten

bırakta netbook u ben alayım

evet kurallardan kaldırdılar ama 9. kuraldakiğ madde nedenıylr zırt pırt donduruyorlar sayaçları. hile gırla gidiyor yani sitede hayırlısı diyorum inşallah alırım.
yurtdışında olan insanlara karşı kin ve nefret besliyorum içimde.

senin katılmadığın iyi olmuş, hem başka konularda millete bırakın başkaları kazansın türünden mesajlar veriyorsun

hemde katılırdım diyorsun.
çok uyanık gördüm seni

şimdiye kadar kazandıkların bu yıl sonuna kadar yeter sana, bu aykiler bile yeter aslında
bende şimdi baktım sistem işliyor
tekrar denersen sevinirim
bende şimdi baktım sistem işliyor
tekrar denersen sevinirim 
gruba oy vermekten söz etmiş sanırım, bende veremedim, dün gece bitti sanırım oylama ama denemekte fayda var tabi.