mynet eksenim eklemiş beni 

fake mi gerçek mi 

Baktım göremedim o nedenle merakımdan soruyorum. İlk kimi eklediğine nerden bakıyoruz. Ben bi listeden baktım ama alfabatik sıraya göre çıkıyor, faceyide pek bilmem o nedenle bulamadım 
kimi hesaplarda yeni sistemle sadece resimleri göstermiyor, direk arkadaş isimleri yazıyor ekleme sırasıyla.. bazı profilleride hemen 2-3 arkadaşı varken yakaldık onlarda da aynı kişi vardı..

mynet eksenim eklemiş beni  fake mi gerçek mi
 fake mi gerçek mi 
Mail adresine baksana.. Mynet eksenim forumumuzdada var..

Baktım göremedim o nedenle merakımdan soruyorum. İlk kimi eklediğine nerden bakıyoruz. Ben bi listeden baktım ama alfabatik sıraya göre çıkıyor, faceyide pek bilmem o nedenle bulamadım 
kimi hesaplarda yeni sistemle sadece resimleri göstermiyor, direk arkadaş isimleri yazıyor ekleme sırasıyla.. bazı profilleride hemen 2-3 arkadaşı varken yakaldık onlarda da aynı kişi vardı..
gönul hepsi grubuda bizi görücek mi merak ettim doğrusu  

mynet eksenim eklemiş beni  fake mi gerçek mi
 fake mi gerçek mi 
Mail adresine baksana.. Mynet eksenim forumumuzdada var..
sadece iki arkadaşı var ondan emin olamadımm

şimdi vaktım  yok yarın sabah ılk ısın fake  hesapları sılıp sıkayet etmek olacak ama  sayfalardan bunu cıkarmam zor olacak ılk sayfada tum fakelerı  yayınlayabılmenız mumkunmu sayın modlarım 

tam 107 ıstek beklıyor arkadaslarda hepsı fake olsa gerek  ya  benı sılmeyın yanlıslıkla ama

evet biri sendn diğeri hata verdi göremedm bende yoksaydm