Ben sölemedim Böle oldu cnm
çirkef olmadığımız kalmıştı buda guzel

üstüme alınmam gerekirse ilk kez biri bana çirkef dedi tarihe geçicek bir olay benim için
çok kötü bir tabir arkadaşımın yaşına veriyorum onu bir buyuğu bir ablası olarak biraz daha doğru konuşmasını tavsiye ediyorum bizde o yaşlarda böyleydik ama buyudukçe düşünerek konuşmayı öğrendik umarım dediklerim için kızmaz sadece bir buyuğünün tavsiyesi benimde yiğenlerim var bilirim onlardan onlarda bzaen böyle konuşur kırarlar ama derim ki hep bizde böyleydik
kimse başkasına hakaret ederek kendini aklamaya çalışmasın.. duyarlı ve biraz olsun araştırma yapan insanlar neyin ne olduklarını çok iyi biliyorlar.. lütfen boş boş konuşup, millete saldırıp kendinizi daha fazla rezil etmeyin.. fake hesap açıyorsan da yaptığının yanlış olduğunu bil ve sus yeter..
Moderatörümüzün sözünün üstüne söz söylemeye gerek kalmamış

Bu arada 150 den fazla kişi eksildi listemde, dahada tanımadıklarımı siliyorum..
ama ne yazıkki popüler şahısların çalışmaları hala devam ediyor
Bakın arkadaşlar bu ismini verdigimiz kişiler beni eklediler kampanyacıdır zamanı destek alırım kabul ettim sonrada sizi eklemişler ben ne yapabilirimki şimdi maden rahatsız oldunuz silin gitsinler hatta banada haber verin bu insanların fake oldugunu bende sileyim ama kalkında anlamadan dinlemeden sormadan yargılamyın lütfen.
Bakın arkadaşlar bu ismini verdigimiz kişiler beni eklediler kampanyacıdır zamanı destek alırım kabul ettim sonrada sizi eklemişler ben ne yapabilirimki şimdi maden rahatsız oldunuz silin gitsinler hatta banada haber verin bu insanların fake oldugunu bende sileyim ama kalkında anlamadan dinlemeden sormadan yargılamyın lütfen.
neden hepsi ilk seni eklemiş
Bilmiyorum ama emin olun ki eger o adresler benim olsaydı ilk kendini ekleyip hedef olmazdım.