Diğer > Serbest Kürsü

Sahte Facelerine Bizi Ekleyenlerin Facelerini İmhaya Varmısınız...

<< < (18/153) > >>

kelimeler_yetse:
fake profiller, sadece resimlere bakarak anlaşılmıyor ki...kişinin profilinde yarışma harici hareket yada paylaşım yoksa bence silinmeli...sonuçta herkes kendi resmini yüklemek zorunda değil...bende elemeye kalkıştım ama profil resmine yada takma ismine göre elemeye kalksam olmayacak bunu anladım  :-\ yinede gözüme ilişenleri,şüphe uyandıranları siliyorum

Helen:
Konuda gördüğüm bir sürü isimi ortak arkadaşlar var diye eklemişim ben silicem şimdi

Günde bi ton insan ekliyo beni bence  bir konu açılmalı herkes profil linkini paylaşmalı o konuda ona göre kalanları listemizden çıkartmalıyız anca bu şekilde fake hesapları eleriz diye düşünüyorum :)

nil1299:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKonuda gördüğüm bir sürü isimi ortak arkadaşlar var diye eklemişim ben silicem şimdi

Günde bi ton insan ekliyo beni bence  bir konu açılmalı herkes profil linkini paylaşmalı o konuda ona göre kalanları listemizden çıkartmalıyız anca bu şekilde fake hesapları eleriz diye düşünüyorum :)

--- Alıntı sonu ---

bencede aynen katılıyorum kim kimdir forumda facede kim belli olur

Helen:
En iyisi o şekilde bence herkes profil linkini versin birbirimizi ekleyelim sadece birbirimize destek olalım fake hesaplar da böylece elenmiş olsun

masumkedi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKonuda gördüğüm bir sürü isimi ortak arkadaşlar var diye eklemişim ben silicem şimdi

--- Alıntı sonu ---

çok iyi fikir çok fazla fake üyelik var anlaşılması zor

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git