Diğer > Serbest Kürsü

Sahte Facelerine Bizi Ekleyenlerin Facelerini İmhaya Varmısınız...

<< < (17/153) > >>

diazem:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBeni nerden buluyorlar bilmiyorum ama özel face hesabım olmasına rağmen sürekli arkadaşlık talebi geliyor reddediyorum ama sinir oluyorum..Özel face hesabımda kampanyacı arkadaşlarımdanda var sanırım kampanyalar için yeni bir hesap açıp o arkadaşlarıda oraya taşıyacağım özel facede sadece yakınlarım olsun istiyorum..

--- Alıntı sonu ---

İşte en buyuk tehlike bu.Gözü dönmüş tipler bütün akrabalarınıza kadar davet yolluyorlar...

adavapuru:
sanırım çogu hesaplarımız da kapatıldı yani benim adavapuru kampanya olan açılmadı hala ben ona çok alışmıştım oysa nasıl açtırabilirim bilginiz varmı ?

simge87:
benim sadece kampanyalar için bi face hesabım var ama onda bile rahatsız oluyorum herkes ekleyip bi destek istiyo

ayyayya:
ben de şimdi gördüm konuyu. sildim yazılanları.

arkadaşlar bir de "ayya Yya" diye bir şahıs var, kim bilmiyorum, alakam yok. benimki "ayyayya kampanya".
bazı kampanyalar için adımı değiştiriyorum

nil1299:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBeni nerden buluyorlar bilmiyorum ama özel face hesabım olmasına rağmen sürekli arkadaşlık talebi geliyor reddediyorum ama sinir oluyorum..Özel face hesabımda kampanyacı arkadaşlarımdanda var sanırım kampanyalar için yeni bir hesap açıp o arkadaşlarıda oraya taşıyacağım özel facede sadece yakınlarım olsun istiyorum..

--- Alıntı sonu ---

aynen bende ozelle kampanyayı ayırdım ozelde burdan bı kac bılık arkadas var ama ozel faceme hala akın    istek var
 birde şu face isimlei konunun ilkinde diazem topluca iisimleri verse cok güzel olcak
--- Alıntı sonu ---

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git