Bugün bi tane yedim şifre çıkmadı![]()

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün bi tane yedim şifre çıkmadı![]()
tek basına yer bana almazsan tabi ki cıkmaz
ayy üzüldüm ne diye belirtici bişey koymamıslar ki
zaten sans ödül kazanalıodu bi de sans sifre cıkıo

Geçen aldığım 2012ydi onda çıktı ama bu defa bakmayı unutup 2011 almışım  
						Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün bi tane yedim şifre çıkmadı![]()
zaten sans ödül kazanalıodu bi de sans sifre cıkıoistediğin dondurma olsun ya![]()
sanırım son kullanma tarihi 2012 olanlarda çıkıyo yada onlarda şansımız daha yüksek heraldeGeçen aldığım 2012ydi onda çıktı ama bu defa bakmayı unutup 2011 almışım

hayırlı uğurlu olsun ve devamı da gelsin 

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeçen saatin kazananıyım o hediyelerden hangisini yollayacaklar
hediyesi eline ulaşan varmı
Hangisini göndermek isterlerse onu gönderecekler, tamamen şans yani.
						Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeçen saatin kazananıyım o hediyelerden hangisini yollayacaklar
hediyesi eline ulaşan varmı
Hangisini göndermek isterlerse onu gönderecekler, tamamen şans yani.
o nasıl iş öyle ya istediklerini gönderecekler
 bende 5 adet kazandım şimdiye kadar, bekliyoruz bakalım, inş. hepside bakım setii gelir  
						Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün bi tane yedim şifre çıkmadı![]()
zaten sans ödül kazanalıodu bi de sans sifre cıkıoistediğin dondurma olsun ya![]()
sanırım son kullanma tarihi 2012 olanlarda çıkıyo yada onlarda şansımız daha yüksek heraldeGeçen aldığım 2012ydi onda çıktı ama bu defa bakmayı unutup 2011 almışım
çok yordun kendini dünden bu saate kadar biraz dinlensen diyordum düşündüğümü yapmışsın dosttum..bugün okudum da nihayet yüzünü güldürecek bir haber almışsın ; çok mutlu oldum gözün aydın ..hayırlı uğurlu olsun ve devamı da gelsin
![]()
 hepimiz birr sürü  kazanırız inşallah 
 ev mum dolu diğerlerinden yollasalar bari diyorum ama mumada üzülmem yine  
 bakalım ne gelcek  

o kadarda dikkat ettrdim 2012 skt almış ama yok ilk deneme fiyasko yani

saat başı hediye dağıtmaları gerçekten şahane ama şirin hediyeler bunlar,hani kazanmasanız da üzülmeyeceğiniz cinsten.hediyelere şöyle bir göz attığımda watsonsta 5-6 liraya alınabilecek hediyeler olduğunu görüyorum.e dondurma zaten 2.25 miydi neydi.bir de firmanın bu kadar kişinin kargo ücretini karşılayacağını pek sanmıyorum.kampanyacı ruh hepimizde var ama öyle uykusuz falan kalmaya -bana göre- pek değmez.manikür setinde pense yok resimde ki pense olmayınca bayağı fiyat düşer.ne bileyim elinde şifre olan girer kazanır ya da kazanmaz ama çıkmadı diye üzülmeyi ya da dondurmayı aramayı düşünmüyorum.katılanlara başarılar tabii