Diğer > Serbest Kürsü

Hergunkampanya.com bağımlılık seviyeleri

<< < (7/10) > >>

Scorpion:
Ben Orta derecedeyim  8)

diazem:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmalesef yoğun  :(

--- Alıntı sonu ---
niye üzüldün öyle :)

--- Alıntı sonu ---

bi arkadaşım davet etti beni buraya, sende katıl dedi ama bağımlılık yapar dikkat et dedi

ya ben ne bağımlılıklardan kurtuldum bu bişey gelmez bana dedimkiiii o günden bu güne bağımlı oldum günde 4-5 saat burada oluyorum ;D

ama evlenince bırakacağım ;D

--- Alıntı sonu ---

Arkadaşın sana yeni bir dünyanın kapısını aralamış :) O zamandan beri madden kazandıkların nasıl :)

papatya89:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen Orta derecedeyim  8)

--- Alıntı sonu ---

hayatta inanmammmm :):)

diazem:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen Orta derecedeyim  8)

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---
Aynı fikirdeyim.

Scorpion:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen Orta derecedeyim  8)

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

Valla ya hediye kazanınca mutluyum kazanamayınca üzülmüyorum  ;D Bağımlılık anlamında düşünürsek bu forum hergün ziyaret ettiğim 5 siteden biri  ;D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git