Diğer > Serbest Kürsü

Hergunkampanya.com bağımlılık seviyeleri

<< < (6/10) > >>

gülmerşen:
papatya bende başarılar diliyorum canım ayrıca diğer sınavı olan arkadaşlara da :)

gülmerşen:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyoğun.. :)

--- Alıntı sonu ---
:) :) :) :)

şeyda35:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmalesef yoğun  :(

--- Alıntı sonu ---
niye üzüldün öyle :)

--- Alıntı sonu ---

bi arkadaşım davet etti beni buraya, sende katıl dedi ama bağımlılık yapar dikkat et dedi

ya ben ne bağımlılıklardan kurtuldum bu bişey gelmez bana dedimkiiii o günden bu güne bağımlı oldum günde 4-5 saat burada oluyorum ;D

ama evlenince bırakacağım ;D

--- Alıntı sonu ---
ama evlenince bırakacağım ;D   ;D  ;D  ;D bende YÜKSEK sınırlarında dolanıyorum sanırım

papatya89:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmalesef yoğun  :(

--- Alıntı sonu ---
niye üzüldün öyle :)

--- Alıntı sonu ---

bi arkadaşım davet etti beni buraya, sende katıl dedi ama bağımlılık yapar dikkat et dedi

ya ben ne bağımlılıklardan kurtuldum bu bişey gelmez bana dedimkiiii o günden bu güne bağımlı oldum günde 4-5 saat burada oluyorum ;D

ama evlenince bırakacağım ;D

--- Alıntı sonu ---
ama evlenince bırakacağım ;D   ;D  ;D  ;D

--- Alıntı sonu ---

:):):):)

asi demir:
şöyle söyliim  ;D
bilgisayarın açılmasını beklemeden basıyorum masaüstü hergün kampanyaya

diğerleri önemsiz geliyooo ;D ;D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa