yardım amaçlı gemilerimize hain saldırıda bulunan israili kınıyorum. bu alçaklığı sadece alçak olanlar yapabilir. israile hesabı sorulup haddi bildirilmeli. Türkiye ve diğer devletler sessiz kalmamalı. bu alçaklar haktan hukuktan anlamaz anlasaydı zaten en başında yapmazdı bu haysiyetsizliği. ülkemizin daha sert bir şekilde karşılık vermesini bekliyorum hakkımızı kendimiz aramalıyız avrupadan birleşmiş milletlerden beklersek israil bu eylemlerini dahada çok artırır. lant olsun Allah n yakın zamanda inşallah belalarını verir.
kusura bakmayın klavyem bozuldu doğru düzgün yazamıyorum. blki forum amacına aykırı ama öyle nefret doluyum ki paylaşmak istedim.
herkesin gözünün içine baka baka yapıyorlar hiçmi haysiyet yok bu vicdansızlarda. hadi israille filistine devletler arası çatışma dediler kılıf uydurdular böyle bir girişime nasıl kalkışabilirler resmen meydan okuyorlar
üstelik pişman değiller. Nasıl insanlıktır bu, nasıl bir vicdandır bu? Birde silahları vardı diyorlar öyle savunuyorlar kendilerini sürüm sürüm sürünürsünüz insallah. Arkadaşım konuyu açarken eşkiya devlet israil yazmışın onlara eşkiya bile denilemez onlar bakteri sürüleri, sürekli çoğalıp ortalığı darma duman ediyorlar.

insallah bunun hesabı sorulur, insallah o ölenlerin gözleri acık gitmez. Davosdaki gibi önce çıkışıp sonra el sıkmazlar insallah. YAZIK ÇOK YAZIK INSANLIĞIMDAN UTANIYORUM!
haklısın arkadaşım bunlara eşkiya demek bile az gelir. dünyanın kanseri. bulaştığı yerleri kurutuyorlar.mikrop bozuntuları. inşallah ülkemiz sessiz kalıp boynunu bükmez. yoksa arkası devam eder.
merak etmeyin onlar ancak gargat ağacının arkasına saklanabilir ondan öteye gidemezler.zamanı gelince yeryüzündeki bütün yahudiler hakettiğini bulacak bundan kuşkum yok.ama gerçekten bunların kanında var bir bozukluk.kardeşimin bir aile dostlarıda yahudi bir kadındı.inanın bana ilk defa bir yahudiyi yakından gördüm ve nedense davranışlarıyla,onlardan nefret etmekte ne kadar da haklı olduğumu bir kez daha gördüm..PEYGAMBER LANETİ ALMIŞ BİR MİLLETTEN NE BEKLENİR Kİ BAŞKA...