Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinayy gelinlikmiiiiii gelinliğim olsun hemen evlencem
al işte bi tane dahaa
 bak papatya bile ben kazanacağım diyor  
						Bi yandan öle tabi ama ben hep bende kalsın çocuklarıma gösterebiliym ona her baktığımda yaşadığım o mutluluğu yaşayabiliym bidee evlilik yıldönümümüzde giyip ona verdiği parayı hatırlatmak isterim![]()
 iyice taş kalpli kesildim ben erkek olsaydım almazdım ama  
						Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinayy gelinlikmiiiiii gelinliğim olsun hemen evlencem
al işte bi tane dahaaasicim vallah bizde bence problem var benim çoğu arkadaşım bu fikrideydi çoğuda evlendibak papatya bile ben kazanacağım diyor

Ben kilo almıyorum alcağııda sanmıyom ama yinede büyük konuşmayım 
						Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinayy gelinlikmiiiiii gelinliğim olsun hemen evlencem
al işte bi tane dahaaasicim vallah bizde bence problem var benim çoğu arkadaşım bu fikrideydi çoğuda evlendibak papatya bile ben kazanacağım diyor
 şu kampanya bitseydi bi ama daha da çok var ayrııca bende bi  problem yok yaşım küçük  babam vermiyor 

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinayy gelinlikmiiiiii gelinliğim olsun hemen evlencem
aşkolsun çilek yaa
						Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinayy gelinlikmiiiiii gelinliğim olsun hemen evlencem
aşkolsun çilek yaabi aşk eksik zaaten gelinlik hazır de mi