Gönderen Konu: TomtomTurkiyeninSesini Arıyor  (Okunma sayısı 3434 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
TomtomTurkiyeninSesini Arıyor
« : 26 Mayıs 2010, 20:30:58 »
TomTom Türkiye'nin Navigasyon sesini arıyor!  
Senden yaratıcılığını kullanarak,TomTom'un yönlendirme cümlelerini seslendirmeni istiyoruz. Sen bir Paramarkacı'sın! Kimse senden daha yaratıcı yol tarif edemez. Öyle bir sesle, beni burdan alıp oraya götür ki seni takip etmeden duramayayım. TomTom bütün yolları biliyor ve nasıl tarif edeceğini söylüyor.
- 500m sonra soldan gidin
- İleride solda kalın
- Yolun sonunda sağa dönün
- Hedefinize ulaştınız!
Sen de en yaratıcı sesinle, bu cümleleri seslendir, yol tarif video'nu hazırla, hemen Paramarka'ya yükle, Renault CLIO hedefine ulaş!

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı stafex

• Usta Kampanyacı
Ynt: TomtomTurkiyeninSesini Arıyor
« Yanıtla #1 : 26 Mayıs 2010, 21:31:40 »
TomTom Türkiye’nin Navigasyon Sesini Arıyor Yarışması

YARIŞMA KATILIM KOŞULLARI

Bu yarışma, Tom Tom Sales Türkiye adına Deniz Ajans tarafından, TOM TOM Navigasyon Cihazları ürün grubu için yürütülmektedir.

Türkiye genelinde, yarışmaya katılım 24.05.2010 – 13.06.2010 tarihleri arasında, oylamaya katılım, 15.06.2010 - 30.06.2010 arasında, yarışma ve oylama süresince Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresli internet sayfasından Ad, Soyad, Cep Telefonu, E-posta adresi ve diğer üyelik bilgilerini girerek ücretsiz kayıt olup kendi yaratacakları özgün ses ve video kayıtlarını siteye yükleyen katılımcılar için geçerlidir.

Yarışma süresince katılımcılar, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresli internet sayfasına ücretsiz üye olup, kendi yaratacakları özgün ses ve video kayıtlarını yükleyerek, site üyelerinden en yüksek puanı toplamaya çalışacaktır. Bir katılımcı siteye istediği kadar farklı ses veya video yükleyebilir.

Katılımcıların puan kazanımı aşağıdaki şekilde olacaktır:
•   Yüklenen ses ve videonun aldığı her bir oy 1 puan değerindedir.
•   Yüklenen ses veya video, ilk oyunu aldığı zaman 5 bonus puan,
•   Yüklenen ses veya video, 10 oy aldığı zaman 10 bonus puan,
•   Yüklenen ses veya video, 50 oy aldığı zaman 20 bonus puan,
•   Yüklenen ses veya video, birbirinden farklı 10 kişi puan verdiği zaman 10 bonus puan,
•   Yüklenen ses veya video, birbirinden farklı 50 kişi puan verdiği zaman 20 bonus puan,
•   Yüklenen ses veya video, 100 defa farklı kişiler tarafından görüntülenmiş ise 10 bonus puan,
•   Yüklenen ses veya video, 500 defa farklı kişiler tarafından görüntülenmiş ise 20 bonus puan,
•   Yüklenen ses veya video, 10 kişi tarafından yorumlandığı zaman 10 bonus puan,
•   Yüklenen ses veya video, 50 kişi tarafından yorumlandığı zaman 10 bonus puan kazanır.
•   Site üyeleri, yüklenmiş bir ses veya görüntüye oy vermesi için arkadaşlarını davet edebilir. Her başarılı davet, ilgili ses veya görüntüye 1 bonus puan kazandırır.

Sitenin üyeleri, yüklenmiş bir ses veya görüntü için günde bir kere oy verebilir. Sitenin üyeleri aynı gün içerisinde birden fazla ses veya görüntüye oy verebilir. Site üyelerinin oylama süresince oy verme hakkı devam eder. Site üyeleri kendi yükledikleri ses ve videolara oy veremezler. Üyelik, dosya yükleme ve site üzerinden oylama işlemleri ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. Başkaca ve ticari bir koşul yoktur.

Yarışma toplam dönemi sonunda, üye oylaması ile en beğenilen ses veya videoyu yükleyen ilk 10 katılımcı belirlenecektir. Halk oylaması ile belirlenen ilk 10 katılımcı arasından, özel jüri değerlendirmesi ile ile ilk 5 kişi dereceleri ile birlikte sıralanarak belirlenecektir. Yarışma jürisi, Tom Tom Sales Türkiye yöneticilerinden ve dışarıdan konusunda uzman kişilerden oluşacaktır.

Jüri değerlendirmesi sonucunda;
1. katılımcı Renault Clio Otomobil,
2. katılımcı TomTom Go 750 Navigasyon cihazı,
3. katılımcı TomTom XXL TR Navigasyon cihazı,
4. katılımcı TomTom XL 2 TR Navigasyon cihazı ve
5. katılımcı TomTom Start TR Navigasyon Cihazı ile ödüllendirilecektir.
Ayrıca, ilk 5 olarak belirlenen katılımcılardan her birine en fazla oy veren 1. kişiye olmak üzere toplam 5 kişiye de TomTom Start TR Navigasyon Cihazı ödülü verilecektir.

Jüri oylaması ile belirlenen ses ve video kayıtları, Tom Tom Sales Türkiye’nin uygun göreceği reklam kampanyalarında, yerlerde ve kanallarda, TomTom Navigasyon cihazı ürününde kullanılacaktır. Katılımcılar bu şartı peşinen kabul etmiş sayılır ve hiç bir hak talep edemezler.

Jüri değerlendirmesi sonrasında, ödül kazananlarla, üyelik formundaki bilgiler üzerinden yarışma yetkilileri tarafından iletişime geçilecektir.

Ödül kazananlar Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresli sitelerde ilan edilecektir. Bir kişi birden fazla ödül kazanamaz. İlk 10 listesine eşit sonuç ile hak kazanılması durumunda sisteme kayıt önceliği esas alınacaktır.

Ödül kazanabilmek için katılımcının, Facebook/Paramarka.com kullanıcısı olması ve adresli  internet sayfasından gerekli bilgileri doğru ve eksiksiz doldurarak gerçek bilgileri ile kayıt olması gerekmektedir. Yarışma kaydı ve yükleme sırasında katılımcı tarafından yanlış beyan edilen bilgiler sebebi ile yaşanacak aksaklıklardan Tom Tom Sales Türkiye, Ünite İletişim ve Tanıtım Hizmetleri, Promoqube ve Deniz Ajans sorumlu tutulamaz.

Bir katılımcı aynı e-posta adresi ile birden fazla üyelik kaydı yapamaz.
Aynı kişinin farklı üyelik bilgileri ile yarışmaya tekrarlı katılımı, yarışma kurallarına aykırıdır. Aynı kişinin farklı üyelik bilgileri ile yarışma kurallarına aykırı olarak birden fazla ödül kazanması halinde, teknik kontroller sonucu sadece 1.ödül hakkı verilebilinir, tüm veya diğer ödül hakları ve gerekli görülür ise tüm üyelikleri iptal edilir. Yarışmacı, katılım anında bu şartı peşinen kabul etmiş sayılır ve hiçbir hak talep edemez.

Katılımcılar tarafından yüklenen ses veya video kayıtları, teknik yetkililer tarafından incelenerek, yarışma konusuna ve amacına uygun, dini veya siyasi amaçlara hizmet etmeyen, sakıncalı ve zararlı yayınlar içermeyen, genel ahlak kurallarına uygun olanlar dikkate alınacaktır.

Yarışmacılar, ses veya video kaydı olarak, suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden,  yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerik taşıyan veya hakları kendisine ait olmayan bir hiçbir ses veya görüntü kaydı veya cümle iletemez. Bu tür bir ses veya görüntü kaydı veya cümleden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk münhasıran ses veya görüntü kaydı veya cümleyi gönderene aittir, Tom Tom Sales Türkiye, Ünite İletişim ve Tanıtım Hizmetleri, Promoqube ve Deniz Ajans sorumluluk kabul etmez.

Yarışmacılar, ödül kazananlar, Tom Tom Sales Türkiye tarafından kullanılması uygun bulunan ses veya görüntü kayıtlarının sahibi katılımcılar, siteye yükledikleri ses veya video kaydına dair her türlü fikri ve sınai mülkiyet haklarını ücret, masraf vs. hak veya alacak talebinde bulunmamak kaydıyla, yaratma anından itibaren herhangi bir süre kısıtlaması olmaksızın, süresiz ve münhasıran Tom Tom Sales Türkiye’ye devrettiklerini kabul etmiş olurlar. Katıldıktan sonra vazgeçemezler. Hangi ad altında olursa olsun telif, lisans, çoğaltma, yayma, gösterim vs. herhangi bir fikri veya sınai hak veya alacak talebinde bulunamazlar. Katılımcılar, ödü kazanalar,  Tom Tom Sales Türkiye tarafından kullanılması uygun bulunan ses veya görüntü kaydının sahibi katılımcılar, bu şartı şimdiden peşinen kabul eder.

Tom Tom Sales Türkiye, yüklenen katılımcı ses veya video kayıtlarını, yarışma süresince web sitesinde sergileme amaçlı olarak bulundurma hakkına, radyo yayını, yerel basın, televizyon veya internet/intranet aracılığıyla tanıtım ve reklam yapmak dahil olmak üzere Yarışma ile alakalı her türlü konu veya tanıtım doğrultusunda, Tom Tom Navigasyon cihazı ürününlerinde, satışa sunulan ürünlerde, katılımcı adı ile birlikte veya ayrı olarak kullanma, yayınlama, kiralama, satma, çoğaltma hakkına sahiptir. Katılımcı bu şartı şimdiden peşinen kabul eder.

Tom Tom Sales Türkiye, Ünite İletişim ve Tanıtım Hizmetleri ve Promoqube, yarışma süresince ve sonrasında, yarışma sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde hile yaptığı tespit edilen ya da haksız yollardan elde edilen ses veya video kayıtlarını, kazanılan ödülleri tespit etmesi durumunda, yarışmacının bütün yarışma verilerini, ödül hakkını, üyeliğini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme, kazananı değiştirme hakkına sahiptir.

Tom Tom Sales Türkiye, Ünite İletişim ve Tanıtım Hizmetleri, Promoqube ve Deniz Ajans, bu yarışmaya üyelik, ses veya video kaydı yükleme veya katılım esnasında, yarışmacıların kişisel bilgisayarları ve İnternet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.

Tom Tom Sales Türkiye, Ünite İletişim ve Tanıtım Hizmetleri, Promoqube ve Deniz Ajans çalışanları yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ödülleri verilmez.

Ödüle ait ÖTV ve KDV hariç olmak üzere diğer vergi ve yasal yükümlülükler kazanana aittir. Kazanılan ödül devredilemez, değiştirilemez, nakit karşılığı talep edilemez.

Bu yarışma, Milli Piyango İdaresi izin kapsamı dışında uygulanmaktadır.

Yarışmaya katılan herkes yarışma şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 26 Mayıs 2010, 21:35:10 »
İyi bari jüri sececekmiş Clio kazananı
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #3 : 26 Mayıs 2010, 21:38:16 »

Yarışalımmı sco ne dersin... Az agresif olur senin seslendirmen kanımca.. Sola dön diyince sıkıysa dönmesin sürücü felan durumları :)

Çevrimdışı deapfear

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #4 : 26 Mayıs 2010, 21:39:44 »
jüri kendi adamına verirse arabayı  :D

Çevrimdışı kyle_XY

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 26 Mayıs 2010, 21:43:56 »
benim tomtom teyze tersten konuşuyor önce onu düzeltseler, bir de dediklerini yapmadığımda neredeyse küfür edecek. artık kapatıyorum sinirlerimi bozuyor.
dön sola ilerde 500 mt çıkış ikinci bak dön dedim sana en kısa zamanda geri

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 26 Mayıs 2010, 21:45:30 »
benim tomtom teyze tersten konuşuyor önce onu düzeltseler, bir de dediklerini yapmadığımda neredeyse küfür edecek. artık kapatıyorum sinirlerimi bozuyor.
dön sola ilerde 500 mt çıkış ikinci bak dön dedim sana en kısa zamanda geri
Bütün modelleri bu dediğin gibi konuşuyorsa son derece akıllıca bir kampanya yapmışlar.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #7 : 26 Mayıs 2010, 22:22:41 »
Çift sesli bendeki ama tomtomdan ayrıca yükleme yapılabiliyor..

Çevrimdışı aliosmanbey

• Deneyimli Kampanyacı
  • Bilgi Kültür Takvimi
« Yanıtla #8 : 27 Mayıs 2010, 11:25:47 »
Paramarka'da görmüştüm ben de ama bu kurallar yazmıyordu, iyi oldu gördüğüm. Araba büyük ödül o yüzden kime verirler bilmem artık  ???

Kutu Oyunları ve Takvimler hakkında bir sürü şey :)

Çevrimdışı mahsun72

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 27 Mayıs 2010, 18:32:11 »
Bayan sesinide kabul ediyorlarmı  :D