Prima'nın bugüne kadarki en yumuşak korumasına sahip en iyi ürünü* Prima Premium Care'in yumuşak dokusuyla bebeğiniz her zamankinden daha rahat, daha mutlu... Prima Premium Care, deneyiminizi denedimbiliyorum.com üyeleriyle paylaşın, Honeywell’den Hava temizleyici ve Braun’dan Ateş Ölçerler kazanma şansını yakalayın!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
canım facebookda sayfalarına yeni yazdılar eminmisin açık olduğuna
evet face de şimdi yayınlandı açık olduğunu sanmıyorum..
evet canım açılmıştı hatta çilek papatya ve asiceylan aralarında edebiyat konuşulmuştu. ama orda ilk ibaresi vardı.
mod arkadaşlarım baksında konu dediğinizle aynıysa silelim yoksa dursun.facebookda yeni yazdılar bende ondan hemen açtım konuyu ama ilk demiyor bunda.beğendikleri arasından 15 kişiye hava temizleyici diğer 100 kişide ateş ölçer kazancak galiba
bu arada face mi yoksa siteyemi yazıcaz
bu arada face mi yoksa siteyemi yazıcaz
sitede yazcak yer var
he tmm millet face e yazmışta kararsız kaldım..
mod arkadaşlarım baksında konu dediğinizle aynıysa silelim yoksa dursun.facebookda yeni yazdılar bende ondan hemen açtım konuyu ama ilk demiyor bunda.beğendikleri arasından 15 kişiye hava temizleyici diğer 100 kişide ateş ölçer kazancak galiba 
tüh ya edebiyatım süperdir ama o zaman konu açıldığında ilk yazdığı için acele bişeyler karalayıvermiştim,eşimin adına mı üyelik açıp yazsam.