ya arkadaşlar şu tvalara vurupta çaılyorsun ya bir türlü orayı geçemedim biri yardım ederse sevinirim
yardımm .benim şifreyi de bulabilirmisiniz? resim altta:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
senin daha çok var bitmesine o anahtarlarla kuklanın altındaki çekmeceleri aç önce
açtım sudoku çıktı ama çözemiyorum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinbende bu sıralama şifrede 612354 çıkıyor çözdüm kaçkere ama olmuyor nerden yanlış var.. ?? sinir oldumm
biri yardım etsinn
ohh bee çözdüm sonunda .. saat 3:11 hepten siir oldum birde active x denetiminni azizline uradık 2 kere yapmak zorunda kaldımm..
laptop a değer ama
benimde yeni bitttiii saat gece yarısı 04_17 harbiden güzel oyun bp nin oyununa 5 çeker havada karada

ileri geri gitmiyoruz hiç olmaz ise, bu arada forumdaki arkadaşların çok yardımı oldu hepsine teşekkür ederim ...
Arkadaşlar sudoku şifresini çözemeyen arkadaşlar için maskelere karşı gelen rakamları yazdım herkesin odasındaki maske dizilimi farklı maskelerin önindeki rakamlara göre şifrenizi bulun inşallah şu pc lerden biri bizim foruma çıkar yaww ne güzel olur vallaaa iyi pazarlar...
oyun ile ilgili burada tüm yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. sizlerin sayesinde ben de katıldım. umarım bizlerden çıkar kazananlar.