Bana şu sudoku çözebilicek varsa painte atsam yardım etse.Valla anlamiom.
sudoku zaten çözüldü 2 mesaj üsttede söylemiş
Herkezde farklı değilmi.Dün gece uraştım çözumlere bakarak ama herkesinki farklı olunca yapamadım.Neyse az daha gayret edeyim en iyisi...
bu susduko nerde neden bende çıkmıyor yardım lütfenn 
1), mutfaktaki çöptenekesinin içinde buruşuk bir kağıt var onu al
2.)televizyonun yanıda bir kutu var bu buruşuk kağıta siyah olan yerleri televizyonun yanıdaki kutuda tuşlakutu açılacak ve içinden bir anahtar çıkacak
3) bu anahtarla kuklanın ,olduğu odada gardolap var sağ üsteki çekmeceği anhtar ile aç sudoku haritası çıkacak onu al
4 )yatak odasına git daha önce almış olduğu kuklanın kafası ile çekmeceği aç ordanda bir kutu çıkacak su doku haritasına göre maskelerinin numarasını gir ve kutuyu aç anahtarı al ve sonrada evden çıkkkk
Herkezde farklı değilmi.Dün gece uraştım çözumlere bakarak ama herkesinki farklı olunca yapamadım.Neyse az daha gayret edeyim en iyisi...
dostum şifren 5-4-6-2-3-1 kolay gelsin
Valla memoli çok saol Allah sana bi bmw daha nasip eder inşallah.
Bu arada arkadaşlar bende tava mava cıkmadı direk form cıktı şaşırdım...
ben yaşlanmışım zannımca bu oyunlara kafam basmıyo. daha sudukoyu bulamadım. bende kuklanın kafası şağlam çıktı ne bileyim
arkadaşlar üşenmedim bu oyunu bitiremiyen arkadaşlar için 6 resimden 6 madden olşan bir email oluşturdum baştan sona açıklamalı bitiremiyen kalmasın bu emali isteyen arkadaşlar bana özel masaj ile email adreslerini atarlarsa gönderceğim bu yöntem ilede çözemes iseniz yapacak bir şey yok bol şannsss

...
e-mail atacağına buraya yaz herkes görsün daha hızlı olur hem...
e-mail atacağına buraya yaz herkes görsün daha hızlı olur hem...
6 tane resim birini yüklemeye kalktımmm dosya büyük dedi beceremedimm bende emaile topladım hepsini