Kampanyalar > Biten Kampanyalar
ödüllü oyun
fuşya:
arkadaşlar şifreleri yazamıyorum nasıl yazacağım.neyle yazacağım.tıklayınca sayı yazamıyorum.
sahaneyedili:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar şifreleri yazamıyorum nasıl yazacağım.neyle yazacağım.tıklayınca sayı yazamıyorum.
--- Alıntı sonu ---
şifreleri yazmıyorsun yatak odasında duvardaki rafta 6 tane maske var...o maskeler her katılımcıda değişik sırayla duruyor... su dokundaki sayılarla maskeleri eşleştiriyorsun
daha sonra soldan sağa dogru mesela : 351642 gibi birşey çıkacak
bu şifren...bunu çekmeceden çıkan kutunun üstüne tıklayacaksın...kutunun kapagı açılacak...içinden anahtar çıkacak...
ugraştırıcı ama eglenceli oyun
nur2008:
arkadaşlar sayenizde oyunu bitirdim. ama forum karşıma çıkmadı sayfayı yenile yapınca ana sayfaya geri döndü. bu sayede emeklerim gitti :'(
fuşya:
arkadaşlar duvardakilerle mi sayfadakilerle mi eşleştireceğim.olmadı çıldırıyorum.yapamadım.lütfen yardım.sağolun.
ysr86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar duvardakilerle mi sayfadakilerle mi eşleştireceğim.olmadı çıldırıyorum.yapamadım.lütfen yardım.sağolun.
--- Alıntı sonu ---
Eğer duvardaki simgeleri ekran görüntüsü alarak buraya koyarsanız size şifrenizi söyleyebilirim kendim yapayım diyorsanız ayrıntılı bir şekilde önceki sayfalarda ben ve birkaç arkadaş açıklamalarda bulunduk yardımı olur kanısındayım
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git