Kampanyalar > Biten Kampanyalar

ödüllü oyun

<< < (23/54) > >>

fuşya:
arkadaşlar şifreleri yazamıyorum nasıl yazacağım.neyle yazacağım.tıklayınca sayı yazamıyorum.

sahaneyedili:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar şifreleri yazamıyorum nasıl yazacağım.neyle yazacağım.tıklayınca sayı yazamıyorum.

--- Alıntı sonu ---

şifreleri yazmıyorsun yatak odasında duvardaki rafta 6 tane maske var...o maskeler her katılımcıda değişik sırayla duruyor... su dokundaki sayılarla maskeleri eşleştiriyorsun

daha sonra soldan sağa dogru mesela : 351642  gibi birşey çıkacak

bu şifren...bunu çekmeceden çıkan kutunun üstüne tıklayacaksın...kutunun kapagı açılacak...içinden anahtar çıkacak...

ugraştırıcı ama eglenceli oyun

nur2008:
arkadaşlar sayenizde oyunu bitirdim. ama forum karşıma çıkmadı sayfayı yenile yapınca ana sayfaya geri döndü. bu sayede emeklerim gitti :'(

fuşya:
arkadaşlar duvardakilerle mi sayfadakilerle mi eşleştireceğim.olmadı çıldırıyorum.yapamadım.lütfen yardım.sağolun.

ysr86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar duvardakilerle mi sayfadakilerle mi eşleştireceğim.olmadı çıldırıyorum.yapamadım.lütfen yardım.sağolun.

--- Alıntı sonu ---
Eğer duvardaki simgeleri ekran görüntüsü alarak buraya koyarsanız size şifrenizi söyleyebilirim kendim yapayım diyorsanız ayrıntılı bir şekilde önceki sayfalarda ben ve birkaç arkadaş açıklamalarda bulunduk yardımı olur kanısındayım

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git