Kampanyalar > Biten Kampanyalar

ödüllü oyun

<< < (22/54) > >>

glmcn:
müziğe gerek yok  ;)

Beyondparadise:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar müziği geçemedim lütfen yardımcı olun.nasıl çalacağım.deniyorum olmuyo.teşekkürler. >:(

--- Alıntı sonu ---

Gerek yok müziği çalmana geç o kısmı bulduğun anahtarla kuklanın altındakı çekmeceyi aç ordan su doku çıkacak kuklanın kafasını sök yatak odasındaki komidin çekmecesini aç kafayla burda verdiğimiz şablonlar var ordan kutunun şifresini çöz anahtarla kapıyı aç çık

memoli444:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar müziği geçemedim lütfen yardımcı olun.nasıl çalacağım.deniyorum olmuyo.teşekkürler. >:(

--- Alıntı sonu ---

Gerek yok müziği çalmana geç o kısmı bulduğun anahtarla kuklanın altındakı çekmeceyi aç ordan su doku çıkacak kuklanın kafasını sök yatak odasındaki komidin çekmecesini aç kafayla burda verdiğimiz şablonlar var ordan kutunun şifresini çöz anahtarla kapıyı aç çık

--- Alıntı sonu ---

gece  4 ee kadar  uğraştım  rüyama  bile  girmiş sende  baya  ezberlemişsinnnnn   :D :D :D bari birimize  çıksada  değse  uğraştığımızza

diazem:
Daha oyuna girmeye vaktim olmadı ancak cok güzel bir paylaşım olmuş.Girdiğimde yabancılık çekmeyeceğim kesin.

Teşekkurler herkese...

Beyondparadise:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar müziği geçemedim lütfen yardımcı olun.nasıl çalacağım.deniyorum olmuyo.teşekkürler. >:(

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

gece  4 ee kadar  uğraştım  rüyama  bile  girmiş sende  baya  ezberlemişsinnnnn   :D :D :D bari birimize  çıksada  değse  uğraştığımızza

--- Alıntı sonu ---

keşkeeeee

çok üğraştım hele o melodiyi çalmaya yarım saat felan  ;D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git