hijyenmarket sitesi açılmıyor bende üye olamadım

bundan dolayı bütün çekilişlerine katılıcam ya kazanırsam
 bundan dolayı bütün çekilişlerine katılıcam ya kazanırsam   

awelya başka topice de yazdım ama grömedin sanırım. seni rüyamda gördümbundan dolayı bütün çekilişlerine katılıcam ya kazanırsam

katıl tabi canım
 katıl tabi canım  

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinawelya başka topice de yazdım ama grömedin sanırım. seni rüyamda gördümbundan dolayı bütün çekilişlerine katılıcam ya kazanırsam

ciddimisin.. hayırdır inş.
katıl tabi canım
bol şans arkadaşlar
 kısa siyah saçlıydın ve bana telefonunu uzattın bi baktım açelya yazıyor. bende kendi kendime düşünüyorum tabi nikini ismine uygun seçmiş awelya yapmış diyorum. ya işte rüyanın aklı yokmuş
 kısa siyah saçlıydın ve bana telefonunu uzattın bi baktım açelya yazıyor. bende kendi kendime düşünüyorum tabi nikini ismine uygun seçmiş awelya yapmış diyorum. ya işte rüyanın aklı yokmuş  hayır lsun gündüz niyetine
 hayır lsun gündüz niyetine  
						Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinawelya başka topice de yazdım ama grömedin sanırım. seni rüyamda gördümbundan dolayı bütün çekilişlerine katılıcam ya kazanırsam

ciddimisin.. hayırdır inş.
katıl tabi canım
bol şans arkadaşlar
inanki ciddiyimkısa siyah saçlıydın ve bana telefonunu uzattın bi baktım açelya yazıyor. bende kendi kendime düşünüyorum tabi nikini ismine uygun seçmiş awelya yapmış diyorum. ya işte rüyanın aklı yokmuş
hayır lsun gündüz niyetine
 ama benim saçlarım siyah değil birde kısa değil belimde
 ama benim saçlarım siyah değil birde kısa değil belimde  

bu doğru
 bu doğru  
  hayırdır inş.
  hayırdır inş.