Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinAlışverişin yeni yolu Trendyol'dan en fazla davet yollayan 1 kişiye iPhone hediye ediyor.
Ayrıca sizin referansınız ile kayıt olup alışveriş yapan her kullanıcı için 10TL'lik Trendyol hediye çeki kazanmak da sizin elinizde
Siteye üye olmak için davetiye gerekli.Davetiye'yi forum anasayfamızdaki banner'dan edinebilirsiniz.
Böylesi daha şık olmuş bence.
admine bu kadar olsun faydamız olsun üye oluruz tabi ama ben sitede ıphone verildiği gii bir açıklama görmedim siz bu duyumu nerden aldınız..
admine bu kadar olsun faydamız olsun üye oluruz tabi ama ben sitede ıphone verildiği gii bir açıklama görmedim siz bu duyumu nerden aldınız..
Bencede yaw, sonucta bu site sayesinde onlarca hediye kazandık. Bu siteyi kuran kim ? Admin. Eee o zaman üye olalım kazandıralım Admine
Sitede duyuruyu yapmıyorlar sanırım. Bir önceki kampanyalarını da yayınlamamışlardı.
Kampanya duyurusu az önce maille geldi.
5 kişiye kolye veriliyordu,sonuçlandı mı acaba?
Admin tabiki kazansın. Ama şöyle birşey varki sitede bazı kurallar varsa ve Admin kural ihlalinde bulunursa üyelerin kural ihlallerinin önüne daha zor geçilir. Örnek olma, örnek gösterilmeme durumu..
Hem davet etmek hem de Ref'siz üye olunamadığı için böyle bir şey yaptım aslında. Ama sonra size hak verip başlığı düzenledim
herkes üye olabiliyor Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinteşekkürler kampanya için