Verildimi bilmiyorum baktım ama göremedim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinSiz de size anne olduğunuzu hissettiren anların fotoğraflarını yükleyin, anne olmanın keyfini diğer annelerle paylaşın. Haftanın en çok oy alan fotoğrafına sürpriz hediyeler.
teeşkkürler katıldım bakalım kısmet
oylamalı yarışmalara katılmıyorum. kosmodermo sondu benim için. oy isteyen olursa desteklerim.
katılım koşullarındaşöle yazıyo

:D:D
Siteye Tarif Eklenmesi
Herkessofraya.com’a tarif ekleyen üyeler, tariflerin kendilerine özgü olduğunu taahhüt ve kabul ederler; her tarifin sorumluluğu ekleyen kişiye aittir. Eklenen tarifler moderatörler tarafından incelenir, uygunsuz bir içeriğe ve/veya görsele sahip olanlar ile başka bir kaynağa ait olanlar/ünlü isimlere ait kitaplarda yayınlanmış olanlar tarif sahibine haber verme koşulu olmadan çıkarılır ve/veya bu tarifler askıya alınır. Bu gibi durumlarda Unilever’in hiçbir sorumluluğu yoktur.
Siteye eklenmiş olan tarifler ekleyen üyelerin sorumluluğunda olup Unilever, bu tariflerin lezzetleri ve/veya uygulanabilirlikleri konusunda herhangi bir sorumluluk kabul etmez.
Tarifler tamamiyle üyeler tarafından puanlanabilir, Unilever’in hiçbir şekilde tariflerin puanını yükseltmek/düşürmek gibi bir durumu yoktur.
Puanlama sistemini yanıltmaya yönelik hareketlerde bulunan/buna sebebiyet veren/karışan kullanıcılarla ilgili olarak hiçbir bildirimde bulunmadan gerekli müdahaleler yapılıp yaptırımlar uygulanacaktır.
Siteye eklenen tarifler, eklendikleri andan itibaren Unilever’e aittirler ve Unilever dilediği yerde bu tarifleri kullanabilir.
çocumun adını hiç tarif olarak düşünmemiştim bak sinirlendim şimdi

Ayseş ebrar dogan tarifi 0-3yaş bölümünde tatlılara mı tuzlulara mı giriyor
bende katıldım 
ay cok tatlı yaaa tam yemelikkk