evet ..bu mesajdan bana da geldi..ne ki bu şimdi?
Bu ne saçma bir mesajdır ya. 10 kişiye gönder dileğin kabul olsun gibi. Hay Allah'ım nerden bulaştım ben buna ya.
Aynen yaw. İyice saçmaladılar. Operatörlerle anlaşmışlar galiba. 8 Kişiye gönderince Avea'da 1 sms 50 kuruş olduguna göre 4 Lira gidecek. Bunun 2 lirası kendilerine 2 lirası operatöre kalır

Şeytan diyo söyle K'nın ne oldugunu herkes öğrensin bunlarda prim yapmasın bizler sayesinde ama şeytana uymak istemiyorum
bana da geldi hiç uğraşamam valla.
sco şeytana uy ya benim ufacık bir fikrim bile yok yaaaaaaaaa
MESAJ GELDİ...
selam sence k nedir? bu mesajı 8 kişiye gönder ve kaç kuruşun eksildiğini not et, bunu yaparsan 8 saat sıbbra cevabın yarısı sana mesajla gelecek...
yok artıkkkk

arkadaşlarımın benim deli olduğumu düşünmesini istemem.
saçmalıktan başka birşey değil,hem nerden anlayacaklar ki 8 kişiye gönderip göndermediğimizi...
acaba cep kontoruyle alışveriş imkanı yapmayı sağlayan bir sistemi vallah cevap buysa kızmayın hemen silerim
mesajı yollayın bir kişiye çarpın 8 le nerden bilecekler sanki kaç kişiye yolladığımızı onuda takip etmezler : )
acaba cep kontoruyle alışveriş imkanı yapmayı sağlayan bir sistemi vallah cevap buysa kızmayın hemen silerim 
Yaklaştın ama bu değil. Kontörle ilgili bişeyler var ama bizim bildigimiz kontör değil, baska bi sistemin adına verilmiş bi isim bu 'Kontör'.