arkadaslar k cambridge işte yazıyor açık seçik . Özelbir isim ve bir oyun arenası yazın gitsin bisiklet yarışı
![]()
en baştada söyledim istasyon , oyun diye videodaki tabeleda yazıyor ucu yırtık azcık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaslar k cambridge işte yazıyor açık seçik . Özelbir isim ve bir oyun arenası yazın gitsin bisiklet yarışı
![]()
en baştada söyledim istasyon , oyun diye videodaki tabeleda yazıyor ucu yırtık azcık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDenememiz için bir 21 vites gönderirler o zaman
Arkadaşlar dün geceki 15-20 dakikalık Google Amca'yla ortak düzenlediğim operasyon sonrasında cevabı buldum..O ipucu videolarına bakarak 40 yıl düşünsen de anlaşılacak birşey değil.Yani özel bir isim.Kontör,kumbara vs gibi somut birşeyin ismi değil..Şimdi burda cevabı açıklarsam bulmuş olan arkadaşlara haksızlık olabilir
O videoların birinde adamın yaptığı bi hareket var, o hareket bize k'nın ne oldugunu söylüyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaslar k cambridge işte yazıyor açık seçik . Özelbir isim ve bir oyun arenası yazın gitsin bisiklet yarışı
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDenememiz için bir 21 vites gönderirler o zaman
biz bu kadar kafa yorduktan sonra 8 mayısta herkesin bulabileceği birşey söylerler kesin
13, video yu izle diye