emeğine sağlık. cevap için teşekkürler
Cevabın paylaşılması çok yanlıştı. Araştıranla araştırmayan bir oldu, haksızlığa hiç gelemiyorum ve rahatsız oldum. Benim kaç gün aradığım bulduğum şeyi araştırmayan forum dışı insanların da öğrenmesini istemem en azından. Artık bi manası da yok gerçi.
arkadaşlar bence açık arttırma sitesi gibi geliyor düşen fiyatlı mesela bir site vardı ütü makinesi için düşünelim 10 arkadaş alırsa şu fiyat 20 arkadaşın alırsa şu fiyat ne kadar çok alan olursa o kadar indirim yapıyordu acaba ....
burası bir paylaşım formu nıye baskası kampanyaya katılıyor burada yayınlamıyor kampanyayı o zaman tepkı gosterıyoruz ama deılmı buda aynı sey bence paylasmamak cok sacma şöyle bır sey olabılır uye olmyan sıtenın ıcerıgını goremz bu olur ama burada herkes her seyı paylasıyor destek oluyoruz bırbırımıze oda yanı o zaman ne anlamı var kımse bır sey paylasmayıp destek olmayınca ben sıze katılmıyorum acıkcası ve yanlıs buluyorum
burası bir paylaşım formu nıye baskası kampanyaya katılıyor burada yayınlamıyor kampanyayı o zaman tepkı gosterıyoruz ama deılmı buda aynı sey bence paylasmamak cok sacma şöyle bır sey olabılır uye olmyan sıtenın ıcerıgını goremz bu olur ama burada herkes her seyı paylasıyor destek oluyoruz bırbırımıze oda yanı o zaman ne anlamı var kımse bır sey paylasmayıp destek olmayınca ben sıze katılmıyorum acıkcası ve yanlıs buluyorum
destek alma zamanı gelince mesajlar gelmeye başlar..biraz acele ettiler bi kaç güne kadar zaten büyük bi ipucu vereceklerdi.. ama paylaşım yapıldığı içinde böle yerden yere vurmaya gerek yok.. iphone kazanma şansınız düştü diye üzülmeyin.. şans bu kime çıkacağı belli olmaz
arkadaşlar bence açık arttırma sitesi gibi geliyor düşen fiyatlı mesela bir site vardı ütü makinesi için düşünelim 10 arkadaş alırsa şu fiyat 20 arkadaşın alırsa şu fiyat ne kadar çok alan olursa o kadar indirim yapıyordu acaba ....
aynen banada öle geliyor. gerısayım 30 kurus falan hemde bı yerlerde dıyodukı zmanla para kazanabılırmısınız falan öle bıseydı
Paylaşım forumu olmasında hemfikiriz, kampanya da bu yüzden paylaşıldı bu forumda zaten. Fakat paylaşılacak cevap var, paylaşılmayacak cevap var. Ve bu bana kalırsa paylaşılmaması gereken, herkesin kendine saklayacağı türden bir cevap olmalıydı. Birkaç gün sonra madem ipucu verilecek, o zaman herkes o "büyük" ipucundan bir şeyler çıkarıp tahmin etmeliydi. Burdaki olay iphone falan değil. Forumda aktif olmayan insanların emeklerden faydalanması. Ama dediğim gibi artık tartışmanın bi anlamı yok ne yazık ki.
burada çok güzel bir yardımlaşma var..çoğunuz buradan aldığınız haberler doğrultusunda kampanyalara katılıp birşeyler kazanma fırsatı yakalıyorsunuz..buraya üye olup konuları takip etmeseniz kaç kampanya yakalayabilirsiniz merak ediyorum..
burda çekilişle verilecek bir dvd de aynı iphone da aynıdır bana göre.. hediyenin değeri yükseldikçe herkes köşesine çekiliyor..nursen hanıma katılıyorum..
o zaman oylama ile büyük bir hediye verildiğinde de kimse kimseden destek istemesin..madem bu kadar zorunuza gitti..böle büyük ödüllü yarışmalarda herkes destek almadan kendi başına ilerlesin..
ee nerde kaldı bu forumun anlamı o zaman..burası niye var ki..lak lak yapmak için mi?
Nurşen şuna eminimki doğru cevabı bulsaydın kesinlikle bizimle paylaşmazdın. Herkes kendi menfaati doğrultusunda hareket ediyo çünkü.. Doğru cevabı bulamadın ve kendini yedin bitirdin bu yüzden üstteki mesajını yazdın. Ben neyi ne şekilde kazandıgımı herkesle paylaşsam ne olur ? Kendime yüzlerce rakip yaratırım.. Senin yazdıgın şeyde buna benzer bişey, paylaşılcak şeylerle paylaşılmıcak şeyleri ayırt edemeyen insanlar malesefki... Hadi bakalım şimdi facebookta yazcam doğru cevabı, Onbinlerce kişi sülalesiyle birlikte doğru cevabı yazıp gönderecek. O 10 hediyeyi kazanma şansınız ne kadar azaldı bi bilseniz

Neysee. Benden alıntı yapmayın ve bana cevap vermeyin artık...