PASTEL Değerli Pastel Club Üyelerimiz,öncelikle Pastel Club kampanyamıza katılımınız için teşekkür ederiz. Kazananların listesi bugün itibariyle belirlendi ancak bazı üyelerimizin iletişim adreslerinin doğrulanması gerektiğinden listeyi ancak07/06/2010tarihinde Pastel Club üyelerimize göndereceğimiz e-bülten vasıtasıyla yayınlayacağız.Aynı gün facebook sayfamızda kazananların listesini bulabileceksiniz.Teşekkür ederiz.

bana da mail gelmiş 

şimdi burdakileri okuyunca açıp baktım

ablamada çıkmışş yaşasınn :9 

bende kazanmısım banada mail gelmiş simdi gördüm

PASTEL Hayır sadece adres bilgileri eksik ya da hiç olmayan talihlilere mail attık. Bu nedenle sizlerin de hala şansınız olabilir.Bol şanslar
Face sayfalarına böle yazmışlar biz biraz üzüntümüzü belirttik sanırım onun üzerine yazdılar umarım bizede gelir  

PASTEL Hayır sadece adres bilgileri eksik ya da hiç olmayan talihlilere mail attık. Bu nedenle sizlerin de hala şansınız olabilir.Bol şanslar
Face sayfalarına böle yazmışlar biz biraz üzüntümüzü belirttik sanırım onun üzerine yazdılar umarım bizede gelir  
yaşasııııııııııııınnnnnnnnnnnn 

canım sende  bişeyler yaz belki herkese yollarlar şansa belki  

yihuuuuu bende eksik yoktu ondan atmadılar o zaman  

nasılda bahane buluyorum  

canım sende  bişeyler yaz belki herkese yollarlar şansa belki  
bence bana yollasınlar 

cünkü ben rujlarını cok begendm 

cok güzeldi azda kaldı evet evet bana yollasınlar