beğeni sayısı fazla olan arkadaşlarda beğenenler arasında sadece 3-5 arkadaşı olan çok insan var nedense
hepisini oyladım başarılar
ya yaptığı hakkaten çok çirkin bi hareket te kim yaptı bilmiyorum sadece
son 5 dakikaya kadar 200 ü aşıp son saniyelerde 190lara düşen var
y a nolur beğenmeyin forum harici foto ya
hala beğenenler var ...
uçurtmalı foto 224 tu maliyeye gidip geldim 320 küsür olmuş çoğuda bizden düştüm işte dereceden 
Benim bu olaylardan haberim yoktu...
Yalnız açıkça konuşucam, darılan darılsın hiç farketmez..
Dün kampanya aynalar benden akerde bir yarışmacı için oy istedi..
Tıkladım verdiği linke tanıdık değil, artık forumdan herkesi tanıyoruz nede olsa,
Dedimki Aynalara kim bu yarışmacı, açıklayıcı cevap yok... valla dedim kusura bakma ama ben tanımadığım birisine oy vermiyorum

... güldü

teşekkür ederim dedi bende rica ederim dedim..
olay budur

ben tanımadığım insanlara oy vermiyorum, sizde öyle yapın, sözüm herkese geçerli
hakikaten biz yerlerde sürünüyoruz ya bana oy vermeyipte forum dışından arkadaşları oylayanlar var
eee katılan arkadaşlar da dikkat etsinler artık denizli menizli fotoları beğenlerden tanımadıklarınızın sizi de beğenmesine güvenmeyin o zaman
eee katılan arkadaşlar da dikkat etsinler artık denizli menizli fotoları beğenlerden tanımadıklarınızın sizi de beğenmesine güvenmeyin o zaman 
ben ebruya dedim biz 200 ü aştık ama son saniyede beğeni çekecekler biz önlemimizi aldık ama olan emineye oldu
emine valla kusura bakma kanacağını bilsem inan senide uyarırdım
hala devam ediyor mu yoksa bitti mi bu yarışma?
forum dışından bi tane beğenmişim onu da geri aldım ama muhtemelen bu forumdan tanıdık biri onun için oy istemiştir öyle vermişimdir
ama şöyle de bi durum var bazı arkadaşlardan destek istiyoruz hiç geri dönüş olmuyor ama bu forumdan olmamasına rağmen hemen destekleyenler çıkabiliyor o yüzden kimsenin de zoruna falan gitmesin herkes kendi kampanyası olunca hatırlamasın desteği forum içi dayanışmayı falan