Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaol asi biraz daha yollarsan sevinirim
laf aramızda papatyacım bu çiloşda hiç yetinmeyi bilmiyor 1 saat onun için milletin kolilerini kabul ettim şimdi zar zor koli atıyorum başka yok mu diyor yaaa zaten gün boyu çok yoruldum şimdi ona koli yetiştiricem diye uğraşıyom

asicim fabrikalarımızı ortaklığa bağladım senin haberin yok etiyle konuştum ben şu poşet mi naylon mu o şarkıyıda fabrikamızın müziği yapacağım  
						bu konuda konulukta çıktı yineasicim fabrikalarımızı ortaklığa bağladım senin haberin yok etiyle konuştum ben şu poşet mi naylon mu o şarkıyıda fabrikamızın müziği yapacağım

bilmem miiii hiç yetinmez hep daha fazla daha fazla der

bu konuda konulukta çıktı yineasicim fabrikalarımızı ortaklığa bağladım senin haberin yok etiyle konuştum ben şu poşet mi naylon mu o şarkıyıda fabrikamızın müziği yapacağım

tamam poşet hala etkisindeyim şarkının eti fabrikalarımın bile üretimi durdu

amin kısmetse olur yine konu konuluktan çıktı asicim çok saol canım o şarkıyıda dinle bir bu yaz yandık yine
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintamam poşet hala etkisindeyim şarkının eti fabrikalarımın bile üretimi durdu
cok güzel şarkı cnkü
asi sende dinlemelisinnnnn
						saol asi biraz daha yollarsan sevinirim