arkadaşlar az önce facebookta çok entersan bir olay başıma geldi bu yazacagım olay kesinlikle 2 kuruşluk şey için degil magdem bir kampanya yapıyorsunuz düzgün yapın yanılmayın güvensizlik oluşturmayın diye yazılacak.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinsayfasında davet göndermiştim bugün fakat sonuç açıklanmış bir arkadaşım sen 2.sin 1. kişinin 64 senin 61 davetin var ve 1. olarak kazanan kişinin sadece 25 arkadaşı oldugunu söyledi bende sayfada sordum nasıl oluyor diye hem yorumum silindi hemde kazananı degiştirdiler anında
1-Kezban Şahin 64 2-Adavapuru Kampanya 61 3-Mustafa Yılmaz 60 sonuçlar sisteme geç yansımaktadır bu dakikadan itibaren saat 22:30 da sonuçlar açıklanacaktır GREEN LASER KAZANAN ÜYEMİZ BELLİ OLACKTIR SİZDE ÖNRİN FAN KAZANDIRIN SİZDE KAZANIN SON 40 DK yazmışlar sonra (kezban hanımı açıklamışlar)
ben yorum yazınca da
DEĞERLİ ÜYELERİMİZ SİSTEMDE OLAN SORUNDAN DOLAYI YANLIŞ BİR HESAPLAMA SİSTEMİMİZE YANSIMIŞTIR GECENİN BİRİNCİSİ MUSTAFA YILMAZ ADLI KULLANICIMIZ OLMUŞTUR DEĞERLİ YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ
yine kazanan ben degilmiyim bu durumda 1 kişi farkla ?
neyse ben paylaşımımı gerekli yerde anlattım zaten sizinde bilgidiniz bir sitede yazdım hiç sorun degil mesele hediye kazanmakta degildi bu yaptıgınız yanlış davranıştı
2 saniye önce · yazdım silinecek tekrar yorum bari burda ispatı olsun