Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingüle güle kullan devrimben bu aralar hiiiiiçbişe kazanamıyorum biraz şansım açılsın ama yaaa
![]()
teşekkür ederim madam..
sana şans getireceğine inandığım birileriyle tanıştırmak istiyorum ..
evvettt işte seninle ;
yepyeni bir günde sana şans getirecek inşallah..
uç uç böceğim bana şans getir...( küçükkken elimize aldığımız böceği böyle şarkı söyleyerek uçururduk
)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingüle güle kullan devrimben bu aralar hiiiiiçbişe kazanamıyorum biraz şansım açılsın ama yaaa
![]()
teşekkür ederim madam..
sana şans getireceğine inandığım birileriyle tanıştırmak istiyorum ..
evvettt işte seninle ;
yepyeni bir günde sana şans getirecek inşallah..
çok güzel, çok beğendim devrim teşekkürler... uğur böceği tek sevdiğim böcektir![]()
uç uç böceğim bana şans getir...( küçükkken elimize aldığımız böceği böyle şarkı söyleyerek uçururduk
![]()
)
ayyy küçüklüğüm geldi aklıma birden,yaşlandım mı ne

ayisigim ;
o da zaten çok istiyor mutluluk dağıtmayı..uzun bir yolculuk bekliyor onu..yazın kattığı tüm hayranlık uyandırıcı hislerle şansı daim mutluluğu kalıcı kılmak istiyor..eğer ki aniden karşılaşırsan arkadaşımla sözlerimi hatırla ..
isimyok000 ;
o seninle kalacak ve sen ne zaman gülümsersen bana haber getirecek..dileklerin çocukluk anın gibi taze ve imkansız denilecek hayallerini gerçek kılsın ..![]()
ozlemce108 ;
çocukluktan kalma çok yönümüzün olduğunu kısa sürede olsa yaşamak ne güzel ..

geceye güzel hediyeler sığdırmayı başarabilen herkesi kutlarken izninizle kendi mi de kutlamak istiyorum ..![]()
***Güney Afrika Dünya Kupası Özel Bardak Seti Coca-Cola(24 adet)..
***Sinbo 3812 Fritöz..