402 dim. 3 kere kıvrıl maxx oynadım 464 oldm hep böyle puan verse
ama dikkatini çektiyse çoğu oyunda fatihben yazan 1. olmuş hemde mümkün olmıyacak puanlarla
benim puan 1546 bugün baya dondurma yedim yemek yiyecek halimde kalmadı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin402 dim. 3 kere kıvrıl maxx oynadım 464 oldm hep böyle puan verse
pnlp sen iyi puan topluyorsunama dikkatini çektiyse çoğu oyunda fatihben yazan 1. olmuş hemde mümkün olmıyacak puanlarla
![]()

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin402 dim. 3 kere kıvrıl maxx oynadım 464 oldm hep böyle puan verse
pnlp sen iyi puan topluyorsunama dikkatini çektiyse çoğu oyunda fatihben yazan 1. olmuş hemde mümkün olmıyacak puanlarla
![]()
mahalle çocuklarına hayrına daqıt toprak :d bende 264 de kaldım vizeler kapıda :/
kardeşime veriyorum artık zaten
ya acaba 100000 puanı toplayınca aslanmax geliyo ya sadece kendimi geliyo yanında nintendo wii veya ps3 getirirmi![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya acaba 100000 puanı toplayınca aslanmax geliyo ya sadece kendimi geliyo yanında nintendo wii veya ps3 getirirmi
kendisi geliyorsa "hadi aslancım sen git buralardan.kanaryalar gelmesin yanına sonra" derim![]()