Bugün pastamı aldım akşama yerizAnkara çetin emeç bulvarındaki 2m migrostan aldım bulamayanlara duyrulur
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün pastamı aldım akşama yerizAnkara çetin emeç bulvarındaki 2m migrostan aldım bulamayanlara duyrulur
gülhan ankamall de var mı birde en yakın hangisi var ben mamak ta oturuyorum varmı migroslarda
bi arkadaş ankamallde var yazmıştı diye hatırlıorum önceki sayfalarda
yukarı ayrancının oralarda bi migros vardı orda kesin yok çetin emeçteki antepfıstıklı dolu
daha da gezersem sizin için bakar yazarım
Ankamall büyük olduğu için bitse bile sürekli yenilerler diye düşünüyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün pastamı aldım akşama yerizAnkara çetin emeç bulvarındaki 2m migrostan aldım bulamayanlara duyrulur
gülhan ankamall de var mı birde en yakın hangisi var ben mamak ta oturuyorum varmı migroslardavalla mamak taraflarını hiç bilmiorum bizim ev dikmen debi arkadaş ankamallde var yazmıştı diye hatırlıorum önceki sayfalarda
yukarı ayrancının oralarda bi migros vardı orda kesin yok çetin emeçteki antepfıstıklı dolu
daha da gezersem sizin için bakar yazarım
Ankamall büyük olduğu için bitse bile sürekli yenilerler diye düşünüyorum
fişi kasadaki kıza vermek yeterli ...tam bilmiorum yinede
bu hafta ankamalle gidebileceğimi sanmıyorum çok gezdim biraz dinlenirim heralde
olurda gidersem bakar mutlaka yazarım