tabikide var ben saten kendim 3d max ve adobe after efecctle ugrasıyorum hatta reklam yarısmalarında birinciliklerim var ve tam olarak kamera perspektif acılarını dogru soylemek gerekirse bilmiyorum ama arkadasım bu konuda uzman cekimi benimkinden daha ustun bence sonucta kısa film yapılacak oyle tam olarak herseyi yerli yerine oturtmaya gerek yok diye dusunuyorum sonucta siteyi inceleğidim kadarıyla konunun yani senaryonun ccok guzel olması birinciliğe tasır bizi tabikide siyaset işe karışmazsa sonucta akp yapıyor yarısmayı her an kendi adamlarına birincilğe verebilir

ama benim kanaatim saglam bir senaryo bulup gerektiğinde filmi efeckltli olan kısımlarda efecktlerle suslersek adam gibi film cekilirse birinciliğe kendi adamlarına verseler bile 2.liği mutlaka kazanırız yani ekipman konusunda hiç endişen olmasın onların hepsi var bende tek sorun suan ozgun bir senaryo gerek gercekten senaryosu olan varsa eger iletişime gecelim kısa filmin sonunda senaryo da sizin isminiz yazacak bir şekilde adınız duyulucak bence bu cok guzel birşey... Bakın konular sunlar
Ak Parti iktidarının icraatlarını anlatacak olan filmlerin konu başlıkları şunlardır;
•• Eğitim
•• Sağlık
•• Ulaşım
•• Dış Politika
•• Ekonomi
•• Avrupa Birliği
•• Tarım
•• Turizm
•• İnsan Hakları ve Demokrasi
•• Kadın ve Aile
•• Sosyal Yardım
•• Özürlüler
•• Adalet
•• Çevre ve Orman
•• Enerji
•• TRT
•• Toplu Konut
•• Köydes Beldes
•• Tika
•• Vakıflar
•• Genel
konu başlıkları altında AK Parti iktidarının icraatlarla ilgili ayrı ayrı kısa film hazırlanabilceği gibi, tümünü konu alan kısa film de hazırlanabilir.
Ama benim görüşüm diğer yarışmacılardan bir farkımız olmalı diye dusunuyorum Mantıklı olarak dusunuldugunde yarısmaya giren kişiler ekonomi dıs poltika gibi konulara yonelecekler cunku oralardan cok malzeme cıkar ve tarıma fazla kişi yonelmez sebebi ise 5 dakikalık kısa film cekmek için adam koye gidip tarlalı bir mekan bulmak ona zor gelir yada ozurluler konusuna fazla değinmek istemezler cunku oyuncu sıkıntısı olur ve adam ugrasmak istemez ama ben tarım ve ozurluler ile ilgili bir konu olursa daha iyi olur diye düşünüyorum cunku saydım yukarda sebeblerini ve benim suan arkadasım var kendisi engelli oynamayı kabul etti Yani juri filmleri değerlendirirken kimse ozurlulerle yada tarımla ilgili film cekmezken ben boyle bir film cekersem bir kere diğer yarısmacılara gore +1 puanda baslayacagım ve boylece bir nebzede olsa engelli vatandaslarımızın sorunlarını gundeme tasımıs olucaz bazı seylerin farkındalığını uste gostermiş olacagız eger aklınıza orjinal bir fikir gelirse benimle paylasırsanız sevinirim illaki tam bir senaryo olsun demiyorum arkadaslar konu olsun ve sonunda vurucu bir sonla bitsin ben o konuya gore sahneler yaratıp uygun bir senaryo hazırlarım o fikri buradan bana kim verirse filmin senaristi su sahıs ve benim derim ama sizi ilk uste yazmayı unutmam cunku fikir bulmak senaryo yazmaktan daha onemlidir