Bu kampanya Şölen Çikolata Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından Milli Piyango İdaresinin 20.04.2026 tarihli E-40453693-255.01.02-89393 sayılı izni ile 24.04.2026 (Saat:00.01) - 09.05.2026 (Saat:23.59) tarihleri arasında düzenlenmektedir. Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelinde Şölen Çikolata Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş.’ye ait ozmo.com.tr/23-nisan-form internet sitesine girerek, sitede bulunan ürün tanıtımlarını inceleyip, katılım formunu ad soyad, adres, telefon numarası bilgileriyle dolduranlara çekiliş hakkı verilecektir. Kampanyaya katılım 1 çekiliş hakkı ile sınırlıdır. Ad, soyad, telefon dışındaki diğer bilgiler eksik olsa bile katılımcılara çekiliş hakkı verilecektir. Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Kampanya sonunda yapılacak çekilişte, 50 kişi Şölen Çikolata Fabrikası Ziyareti (birim fiyatı: ₺25.999) kazanacaktır. 1 Yetişkin 1 Çocuk (çocuk yaş aralığı 5-11 olmalıdır) 08.08.2026 tarihinde Gaziantep Şölen Çikolata Fabrikası’nda gerçekleştirilecektir. Talihliye en yakın havalimanından Gaziantep’e gidiş dönüş ekonomi sınıfı uçak biletleri, Havalimanı – fabrika – havalimanı transferleri dahildir. En yakın havalimanına kadar olan ulaşım ve konaklama masrafları ve belirtilmeyen tutarlar dahil değildir. Talihliden başkası tarafından kullanılamaz, nakde çevrilemez. Çekiliş 02.06.2026 saat 10.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi tarafından Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 8.06.2026 tarihinde Takvim Gazetesi’nde yayınlanacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Şölen Çikolata Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi sorumlu tutulamaz. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterlidir. Asil talihlilerin 23.06.2026, yedek talihlilerin ise 8.07.2026 tarihine kadar kimlik fotokopileri ve iletişim bilgileri ile [email protected] mail adresine, 0212 217 41 21 nolu faksa ya da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi’nin Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Bu tarihlere kadar başvurmayan ve istenilen belgeleri eksiksiz teslim etmeyen talihliler ikramiyelerini alamazlar. Bu çekilişe; Şölen Çikolata Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Talihliden başkası tarafından kullanılamaz, nakde çevrilemez. KDV ve ÖTV dışındaki ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin