Gönderen Konu: Mobilden Bitlo'ya üye olanlara GetirYemek’te 200 TL indirim!  (Okunma sayısı 3580 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TRBOZGUR

• Usta Kampanyacı

Mobilden Bitlo'ya üye olanlara GetirYemek’te 200 TL indirim!

Bitlo’lu ol, GetirYemek’te geçerli 200 TL değerinde indirim kodunun keyfini çıkar.

Kampanya Detayları ;

● Kampanya kapsamında Bitlo uygulaması üzerinden ilk kez Bitlo’ya üye olanlar, GetirYemek’te geçerli 200 TL değerinde indirim kodu kazanacaktır.
    ● Kampanya 24 Aralık 2024 – 7 Ocak 2025 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyadan yalnızca belirtilen tarihler arasında, +90 ülke koduyla başlayan telefon numarasıyla Bitlo’ya yeni üye olan ve e-posta ile TCKN doğrulamalarını tamamlayan kullanıcılar yararlanabilir.
    ● Kampanya şartlarını yerine getiren kullanıcılar, “Kampanyalar” sayfasından 200 TL değerindeki indirim kodunu alabilir. İndirim kodu, ilgili kullanıcının sisteme kayıtlı e-posta adresine e-posta ile de gönderilecektir.
    ● Kampanya sadece Bitlo mobil uygulaması üzerinden yapılan başvurular için geçerlidir.
    ● Her kullanıcı kampanyadan sadece bir kez yararlanabilir.
    ●
     Kampanya kapsamında kazanılan 200 TL değerinde GetirYemek indirim kodu
    sadece Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin web sitesinde ve Getir mobil satış kanalından
    yapılacak minimum 200 TL’lik GetirYemek harcamalarında geçerlidir.
    ● Kampanya kapsamında kazanılan indirim kodları 31 Ocak 2025 tarihine kadar geçerlidir. 31 Ocak 2025 tarihinden sonra, kullanılmamış indirim kodları geçersiz sayılacaktır.
    ● GetirYemek indirim kodu, ödeme ekranındaki Kampanyalar sekmesinde, “Kampanya Kodu Ekle” alanına girilerek kullanılabilir.
    ● Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.
    ● İndirim kodu parçalı olarak kullanılamaz.
    ● Yalnızca online ödeme yöntemlerinde geçerlidir.
    ● İndirim tutarı karşılığında para iadesi yapılamaz.
    ● Kampanya kapsamında verilen siparişlerin iptal edilmesi durumunda, kampanya geçerlilik süresinin devam etmesi koşuluyla, indirim kodu kullanıldığı tarihten itibaren en geç 24 saat içerisinde tekrar kullanılabilir.
    ● Bitlo Kripto Varlık Alım Satım Platformu A.Ş. ve Getir A.Ş. kampanyayı durdurma, sonlandırma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    ● Kampanya koşulları ile ilgili konularda Bitlo Kripto Varlık Alım Satım Platformu A.Ş. ve Getir A.Ş. kayıtları esas alınacaktır. Bitlo Kamuya Açık Veri İçerir & Kişisel Veri İçermez

Davet kodu isteyen;
d35pz8

Çevrimdışı hutti

• Usta Kampanyacı
  • Namaste
Ynt: Mobilden Bitlo'ya üye olanlara GetirYemek’te 200 TL indirim!
« Yanıtla #1 : 26 Aralık 2024, 15:29:48 »
güvenilir mi, aldınız mı kodunuzu?
Kısmette varsa olur...

Çevrimdışı hutti

• Usta Kampanyacı
  • Namaste
« Yanıtla #2 : 26 Aralık 2024, 15:51:40 »
ben üyelik yaptım ama eklememe rağmen kod getir üzerinde gözükmedi
Kısmette varsa olur...

Çevrimdışı TRBOZGUR

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 27 Aralık 2024, 07:12:37 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
güvenilir mi, aldınız mı kodunuzu?

Evet aldım kullandım bile

Çevrimdışı TRBOZGUR

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 27 Aralık 2024, 07:13:28 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben üyelik yaptım ama eklememe rağmen kod getir üzerinde gözükmedi

Getir yemekte kullanabilirsiniz kampanyalar kısmında en üstte görülüyor

Çevrimdışı baldandatlu

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 28 Aralık 2024, 21:50:39 »
Bonus la world axess falan öyle yemeksepeti getir kodları vermişti. O kodlar geçersiz hata vermişti kullanamamıştım. Getiryemekte burada hiç indirim yapmayan bir dönerciyi seçtim. 370 tl siparişe 170 tl ödedim bu kodla.