Gönderen Konu: sahibinden İkinci El Alışveriş Festivali Başladı  (Okunma sayısı 3366 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı zensea

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: sahibinden İkinci El Alışveriş Festivali Başladı
« Yanıtla #10 : 10 Aralık 2024, 21:41:33 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Abi bakıyorum eskiden pat pat hemen biletler biterdi. Şimdi biletler günlerce haftalarca açık kalıyor , bilet sayılarını mı arttırdılar? Sen almayı bıraktın ondan mı böyle oldu ? :)Eskiden 2 3 tl olan bilet 30 tl oldu. Ben katılmıyorum artık

bende farkettim onu önceden erken biterdi bazılarına yetişemezdim şimdi eskisi gibi erken bitmiyor .ben hesaplamıştım önceden de 1 e 1 kazanıyorlardı şimdi de1 e 1 kazanıyorlar ancak önceden bilet fiyatlarını ucuz tutup adeti yüksek tutuyorlardı örneğin araba çekilişlerin de 400 bin 300 bin bilet sattıklarını hatırlıyorum ama şimdi bakıyorum sabit 200 bin bilet satıyorlar gene 1 e 1 kazanıyorlar ama bilet sayılarını düşürdükleri için bilet fiyatları yükseldi ben önceden çok alıyordum ama şimdi azalttım.

Çevrimdışı baldandatlu

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: sahibinden İkinci El Alışveriş Festivali Başladı
« Yanıtla #11 : 10 Aralık 2024, 23:32:57 »
Abi o zaman alımlar düştü biletler kalsa da çekilişi yapmaları lazım. O nedenle düşen bilet nedeniyle fiyatları yükselttiler.  O zaman satış noktaları artsa da Ekrem coşkun döner gibi bayrağı dikerler. Benim etrafımda 10 km içinde 3 Ekrem Coşkun döner vardı 3ü de vatandaşa pahalı gelince kapattı.